Женската природа доказано е непроменлива величина.

Обичаме да говорим, да пренасищаме всичко с емоция и чувственост, лесно се палим, можем да сменяме настроенията си по 5 пъти за 1 астрономически час, да разбираме къде бъркаме и какво трябва да променим в отношението си към любимия…, и в крайна сметка пак да не го променяме.

И това важи за почти всички, независимо колко умело носят маските на Ледени Кралици.

Но дами, положението при мъжете е дори по-критично! Отсяхме някои типично женски изкзвания, които обикновено хвърлят мъжете в ужас, независимо, че в повечето случаи те са съвсем безобидни.

И нека после пак си поговорим за дълбока и наивна чувствителност!

„Да си забелязал нещо ново в мен?”



Със сигурност в този момент мозъкът му започва трескаво да прехвърля данни и материали, свързани с косата, ноктите, дрехите, поведението ти…

След това бързо се появява и раздразнението, че ако не уцели какво точно си променила в себе си ще се почне една „приятна” тирада от цупене и обвинения в незаинтересованост.

Какво обаче не знае той: че всяка жена е напълно наясно с факта, че мъжете обикновено не обръщат внимание на двата тона по-светла коса, на току-що оформените вежди или на първия триумфално свален килограм.

И ако за нас неговата разсеяност и липса на всякаква детайлност е повод за леко раздразнение, което преминава след15 минути, за него това си е същинско спартанско изпитание.

И все пак, вината не е толкова в него, разбира се. Следващият път, когато новата ви пола му отбегне от вниманието се опитайте да не изпадате в краткотрайна лудост, а си спомнете колко типично за него е това малко и смешно прегрешение.

Очаквайте продължение.