Изказвания, които го шашкат – I част

01 септември 2010 | 14:50
15323
5
5

Женската природа доказано е непроменлива величина.

Обичаме да говорим, да пренасищаме всичко с емоция и чувственост, лесно се палим, можем да сменяме настроенията си по 5 пъти за 1 астрономически час, да разбираме къде бъркаме и какво трябва да променим в отношението си към любимия…, и в крайна сметка пак да не го променяме.

И това важи за почти всички, независимо колко умело носят маските на Ледени Кралици.

Но дами, положението при мъжете е дори по-критично! Отсяхме някои типично женски изкзвания, които обикновено хвърлят мъжете в ужас, независимо, че в повечето случаи те са съвсем безобидни.

И нека после пак си поговорим за дълбока и наивна чувствителност!

„Да си забелязал нещо ново в мен?”Със сигурност в този момент мозъкът му започва трескаво да прехвърля данни и материали, свързани с косата, ноктите, дрехите, поведението ти…

След това бързо се появява и раздразнението, че ако не уцели какво точно си променила в себе си ще се почне една „приятна” тирада от цупене и обвинения в незаинтересованост.

Какво обаче не знае той: че всяка жена е напълно наясно с факта, че мъжете обикновено не обръщат внимание на двата тона по-светла коса, на току-що оформените вежди или на първия триумфално свален килограм.

И ако за нас неговата разсеяност и липса на всякаква детайлност е повод за леко раздразнение, което преминава след15 минути, за него това си е същинско спартанско изпитание.

И все пак, вината не е толкова в него, разбира се. Следващият път, когато новата ви пола му отбегне от вниманието се опитайте да не изпадате в краткотрайна лудост, а си спомнете колко типично за него е това малко и смешно прегрешение.

Очаквайте продължение.

Коментари

5
  06 април 2011 | 00:21 отговор
 

Ухухух, prav si brato, tupite jenski :D

 
4
  06 април 2011 | 00:20 отговор
 

Реално жените принадлежат в кухнята, така че тази статия е ненужна. Те говорят само когато им се говори.

 
3
  31 март 2011 | 00:25 отговор
 

 
2
  26 март 2011 | 22:51 отговор
 

 
1 Жорж
  01 септември 2010 | 18:59 отговор
 

 

Добави Коментар

Най-четени