Изневерих на гаджето ми с най-добрата ѝ приятелка, сега тя ме изнудва

Днес ви представяме поредната любовна история, в която е настъпил неочакван обрат. И, разбира се, в основата на всичко е третото колело – човекът, който няма място там, където е, но по една или друга причина е напът да разруши цяла връзка. Ето как се е случило всичко:

„Приятелката ми е невероятна, заедно сме от две години. Тя има собствен бизнес за продажба на кексчета, който управлява заедно с най-добрата си приятелка. Аз съм куриер и понякога работим заедно. Малко преди втория локдаун те сключиха договор с кафене за доставка на кексчета и бяха толкова щастливи, че пожелаха да отпразнуваме сделката.

Бяхме само тримата и след като изпихме няколко чашки, приятелката ми ме попита дали харесвам и двете. Аз кимнах и казах, че намирам и двете за много привлекателни, на което тя отговори:

„Решено е тогава. Ще правим тройка в събота у нас.“

Признавам си, бях изключително изненадан, но едва ли на света има мъж, който би отказал подобно предложение. С нетърпение дочаках съботата. Атмосферата в спалнята беше отлична и момичетата бяха изключително възбудени. Първоначално ми се струваше някак странна цялата ситуация, но се получи страхотен секс и с двете. Една мечта по-малко.



На следващия ден обаче приятелката ми каза, че съжалява за това изживяване и че е било грешка да правим тройка. Но другото момиче точно в този момент ми писа, че съм страхотен любовник и много би искала да повторим отново. Аз не ѝ отговорих, просто не посмях.

След няколко дни обаче се наложи да отида по работа в кафенето, с което двете работеха. И тя беше там. Приятелката на половинката ми. Не можех да спра да я гледам. Тя ме видя, заведе ме в офиса и ме целуна, а аз просто не можех да откажа. Накрая правихме секс.

Въпреки че беше страхотно, няколко часа по-късно ѝ написах, че не искам да изневерявам на момичето, което обичам. Тя ми отговори, че не иска да спираме да правим секс и дори ме заплаши, че в офиса има камери, които са записали всичко и че ако прекратя интимните ни отношения, тя ще покаже записа на приятелката ми. Нямам представа какво да направя и не мога да повярвам как едно невинно забавление сега излага на риск любовта ми.“, А.



Вие как бихте постъпили в подобна ситуация и мислите ли, че е възможно тази любов да бъде спасена?

Четете още: 5 признака, че той си умира за вас