Автор
Woman.bg

Изневерите на звездите с детегледачки и камериерки

Ето, на небосклона изниква поредната идеална звездна двойка... Но изведнъж се появява неустоима детегледачка и край - двойката се разпада. При това обикновено съпругата е много по-красива от въпросната детегледачка. Човек би се запитал какво повече му трябва на този мъж?

Но нещо явно му липсва. Представяме ви най-скандалните изневери на световно известни мъже с момичета от обслужващия персонал.

Итън Хоук и Ума Търман

Раян Шоухюз работела като детегледачка за Ума Търман и Итън Хоук. Но веднъж Ума заварила Итън в леглото с гледачката на децата си. Търман не правила сцени - просто изхвърлила и двамата. После Итън дълго се измъчвал и забравил за любовницата си. Две години по-късно обаче Раян пак влязла в живота му. Оттогава са заедно и вече имат две деца.



Дейвид Бекъм и Виктория Бекъм

И това семейство е дало материал на жълтата преса. Причина за скандала била връзката на Дейвид с личната му секретарка Ребека Лус. Разбира се, слуховете за изневярата плъзнали светкавично. Виктория много скоро разбрала за какво става въпрос. Звъннала веднага на Ребека, за да й каже да остави Дейвид на мира. Лус обаче продължила тайно да се среща с Дейвид. След няколко месеца той сам решил да сложи край на тази връзка. В пресата периодично се появяват слухове за нови изневери, но Дейвид и Вики ги отричат и демонстрират невероятно здрава и страстна връзка.



Арнолд Шварценегер и Мария Шрайвър

В семейството на "терминатора" Арнолд Шварценегер и журналиската Мария Шрайвър също е имало изневяра - и то сериозна. През 2011 г. Мария поиска развод заради това. Арнолд й признал, че й е изневерил с прислужницата Милдред Баена, която работела в дома им 20 години. Освен това Милдред е родила от Шварценегер син и дълго е крила произхода му.



Джъд Лоу и Сиена Милър

Миловидната Дейзи Райт била наета като детегледачка от известните актьори Джъд Лоу и Сиена Милър. Джъд обаче харесал детегледачката твърде много. Една сутрин, докато Сиена била на турне, малката Айрис дошла в стаята на татко, защото сънувала кошмар. Джъд и Дейзи били заедно в леглото. Актьорът обаче не се смутил от това, че дъщеря му ги е видяла. Няколко месеца по-късно истината излязла наяве и Дейзи била уволнена.



Бен Афлек и Дженифър Гарнър

И това семейство даде почва за скандални новини. Известният актьор изневерил на жена си с детегледачката Кристин Узунян, която по-късно сподели с пресата пикантни подробности. Дженифър поначало подозирала, че мъжът й й изневерява, тъй като го виждала как флиртува с детегледачката. Кристин обаче разказа на целия свят за първия си интимен контакт с Афлек. Бен и Дженифър се развеждат, но дръзкият любовник вече е прекъснал всякакви взаимоотношения с Кристин.



Ози и Шарън Озбърн

Дори и в тази двойка има изневяра с детегледачка, чието име обаче е неизвестно. Всичко станало през 1985 г. в нощта, когато Шарън родила сина на Ози Джак. Шарън твърди, че Ози бил много развълнуван. Пратила асистентката си да провери, дали съпругът й е добре. Асистентката го хванала на калъп със семейната детегледачка. Ози бил много пиян. Шарън обаче му простила за това, а и той се разкайвал за случилото се.



Гуен Стефани и Гавин Росдейл

Гуен поискала развод, след като заподозряла мъжа си в изневяра с детегледачката на трите им деца. Самият Гавин отричал всичко, но общите им приятели потвърдили, че е имало нещо между него и въпросната дама. Заради тези слухове Гуен уволнила детегледачката и спряла да вярвана съпруга си.