Автор
Woman.bg

Изневерявам на мъжа ми, защото той не ми прави френска любов

Момичета, кажете си честно, колко пъти сте правили нещо в леглото, което не сте искали, само защото се страхувате Той да не ви изневери? А оралната любов е просто задължителна, нали? Днес ще ви разкажем една история, която ще ви накара да повярвате, че компромисите не са добра идея, ако не сте щастливи с половинката си, особено в секса.

Тя е млада, красива, успешна и има чудесен съпруг и две деца, а накратко ще я наричаме просто Е. На пръв поглед всичко е наред, но има нещо, което я кара да не изпитва радост от живота. Дамата, която е омъжена за ученическата си любов и е имала щастието да стане майка, сега е на ръба да загърби брака си, защото се е уморила от компромиси в леглото. Един ден се случва нещо, което успява да ѝ вдъхне куража да направи онова, което до този момент ѝ се е струвало немислимо.



Нашата героиня е с приятелка в бара и пият вино, както обикновено. Докато двете разговарят, красив мъж приближава към нея с думите: „Прекрасна си! Този, който е сложил брачната халка на пръста ти, е истински щастливец.“ В този момент тя си помислила: „Така е. Само че този щастливец изобщо не оценява късмета си“.

Е. отдавна е забравила що е то оргазъм и от дълги години жадува за повече интимни моменти с мъжа, когото обича толкова много. Той е перфектен във всяко друго отношение, но в секса има много какво да се желае. Няколко пъти Е. се осмелява да го помоли за онова, което никога не е получавала, а винаги е искала – френска любов. Следва категоричен отказ от негова страна и с времето тя се примирява и свиква с идеята, че никога няма да я получи. Споменахме ли, че сексът между двамата се случва не повече от 2-3 пъти в месеца?

Е. осъзнава, че всеки акт завършва с неговия оргазъм, докато тя лежи по гръб, напълно незадоволена. Но досега не мислел, че това трябва да се промени, докато...



Един ден се регистрира в сайт за запознанства за обвързани, които желаят тайна сексуална връзка. „Ако мъжът ми не ми дава това, което искам, защо да не го получа от другиго?“, помислила си тя, докато разглеждала профилите на разни привлекателни мъже. Не след дълго се заговорила с човек, който бил напълно готов да откликне на нуждите ѝ и излязла с него на среща. Е. е притеснена, но не изпитва никакво колебание, защото била правила компромис твърде дълго със себе си.

Нашата героиня прекарва горещи часове с новата си тръпка и вече няколко месеца поддържат сексуалния пламък помежду си. Тя не напуснала мъжа си, напротив. Сега е по-щастлива от всякога, защото той е перфектният баща. Какво да се прави, не всички са перфектни, нали? А щом мъжете могат да получават френска любов, когато и от когото пожелаят, защо жените да не могат?

Вие бихте ли изневерили, ако имате перфектната половинка, която обаче отказва да уважи сексуалните ви желания?

Четете още: 10 причини мъжете да не слагат край на нещастните си връзки