Трябва да ви признаем нещо, по инициатива на наш колега често в офиса играем играта "Истината или истината". Безрезервно вярваме, че всички сме искрени, но така и не успяхме да достигнем до консенсус - изневяра ли е целувката.

Оказа се, че сайтът за прелюбодейци Ashley Madison вече е провел подобна анкета и резултатите от нея са доста любопитни. Всяки човек дефинира изневярата по свой собствена начин, за някои тя е емоционална привързаност, а за други има предимно физически израз. А според нас е добре, когато имате връзка с някого отрано да дефинирате какво би създало проблеми във вашите отношения.

Над 3000 души от Америка, Великобритания, Канада и Австралия са се включили в анкетата на сайта. Ето какво са отговорили те:

31.5 % от анкетираните смятат, че целувката е форма на изневяра

44.1 % са посочели, че зависи каква е била целувката и колко интимна е била тя

24.3 % пък са на мнение, че целувката въобще не е изневяра

Интересно е и, че за повечето анкетирани няма значение кой кого е целунал, важното е, че това се е случило. Повече от половината включили се в проучването признават, че една целувка не би сложила край на връзката им.

Ние обаче имаме едно наум и ви напомняме, че тези резултати са от сайт, който е създаден за изневери и точно затова решихме да направим своя анкета по темата.

А какви ли ще бъдат вашите отговори?