Изповедта на един ревнивец: Умирам си жена ми да спи с друг мъж!

Винаги, когато сме във връзка и държим на партньора си, един от най-големите ни страхове е той да не предаде доверието ни. В стремежа си да знаем всичко, понякога стигаме до крайности и истерични епизоди на ревност, а често и „проверяваме“ любимия си човек. Но когато първоначалните ни притеснения отминат, връзката ни става много по-спокойна и дори някои започват да фантазират, че половинката им прави секс с друг човек:

„Винаги съм бил ревнивият тип. Много пъти съм поглеждал в телефона на приятелката ми и съм ѝ правил забележка, когато погледне друг мъж. Ревнувах я дори и от колегите ѝ в офиса. За щастие, тя никога не ми е давала повод за ревност и причина да се съмнявам с нея.

Сега имаме чудесен брак и сексът е страхотен, какъвто е бил винаги. Правим го поне по 3 пъти в седмицата и не спираме да опитваме нови неща, определено не ни е скучно между завивките. От няколко месеца обаче в главата ми се върти една фантазия, която ме побърква.



Мечтая си как тя прави секс с друг мъж пред мен. Представям си как те започват любовна игра, а аз се включвам по време на акта или просто стоя отстрани и гледам.

Една вечер ѝ споделих тази моя фантазия и тя откликна развълнувано на идеята. Говорихме си за това, докато правехме секс, което беше още по-възбуждащо.

Преди месец решихме да отидем по-далеч, като поканихме един мой приятел у дома. След няколко питиета жена ми ни направи стриптийз. Тя знае много добре, че изглежда великолепно и няма никакъв проблем с това да се съблече пред друг мъж.

И тримата се възбудихме много, но така и не стигнахме до секс. Много ми се иска да опитаме отново и да правим тройка, но ме е страх, че може тази фантазия да ни изиграе лоша шега. С жена ми имаме твъре хубава връзка и не искам да я изгубя“, М.

Вие как мислите? Дали трябва тази фантазия да се превърне в реалност, или подобен акт може да развали един щастлив брак?

Четете още: Защо омъжените жени флиртуват?