Автор
Woman.bg

Как да го накарам да се влюби в мен според зодията

Ако сте влюбени, но не сте сигурни още в неговите чувства към вас, ето как може да провокирате интереса му към себе си според неговата зодия:

Мъжът Овен е темпераментен и емоционален партньор. Предизвикателствата за него са от първа необходимост. Харесва умни и любознателни жени. Ядосва се твърде лесно и бързо му минава, така че бъдете по-въздържани и уравновесени в неговата компания. Когато флиртувате, вложете цялото си въображение и страст. Бъдете забавна. Мъжът Овен определено не обича скучните дами.

Телец

Роден под влиянието на Венера, мъжът Телец е кълбо от любов и чувственост. Романтик до мозъка на костите си. Така че спокойно може да го плените с една нежна извивка на устните си и чаша червено вино под звездите.

Близнаци

Близнаците са бохеми. Обичат веселбата и забавлението. В същото време обожават да прекарват времето си пълноценно, като не пропускат да посетят най-новата изложба или театър например.

Рак

Раците са домошари. За да ги впечатлите, покажете им колко много държите на семейните взаимоотношения. Споделете му на среща колко голямо значение имат за вас връзката между децата и родителите за изграждането на здрава семейна връзка.

Лъв

Лъвовете обожават да ги хвалят. Някой или друг комплимент по адрес на неговата прическа, усмивка или вратовръзката му, няма да му дойдат в излишък. Признайте му колко силна харизма излъчва присъствието му и Лъвът ще е завинаги Ваш.

Дева

Мъжът Дева се впечатлява от остроумни, начетени и високо интелигентни жени. Така че, мили дами, преди срещата си с мъж Дева, постарайте се да се подготвите подобаващо, за да блеснете с цялата си интелектуална прелест в неговите очи.

Везни

Везните са внимателен и добре информирани за всичко, което се случва около тях. Трудно се печели симпатията им, но успеете ли да го направите, те завинаги са ваши.

Скорпион

Скорпионите са доста наблюдателни, а понякога дори и много мнителни. Затова се постарайте винаги да бъдете откровени и честни към тях.

Стрелец

Мъжът Стрелец е ловец по душа. Обикновено трудно се задържа на едно място, но ако вие искате да задържите вниманието му върху вас повече, отколкото той би могъл, просто му покажете, че цените свободата му. Ако искате мъжът Стрелец да е завинаги ваш, никога не му влияйте обсебващо.

Козирог

Козирогът е сериозен и верен партньор. Същите качества цени и у жената. Много държи на честността и доверието.

Водолей

Водолеите са принципни и дълбокомислени натури, които търсят умни дами с добро и благородно сърце. Понякога имат нужда от уединение, за да помислят над чувствата си, така че не приемайте подобно желание у него като начин да ви отблъсне, а напротив.

Риби

Емоционални и чувствителни, Рибите са романтиците на зодиака. Обичат усмихнатите, нежни и чувствителни дами. Лесно се влюбват, но и лесно могат да разлюбят, ако усетят, че отсрещната страна не отговаря подобаващо на чувствата им.