Една добра връзка е като скъпо бижу. Не можеш просто да го купиш импулсивно. Трябва да вложиш време и усилия в това, което купуваш.

Така е и с връзките, нужно е време, за да се развият. Почти няма случай, в който срещаш някой и вече сте сгодени на другия ден.

Първо трябва да се опознаете, а след това идва и любовта. След като се влюбите, трябва да сте напълно уверена, че това е човекът, с който искате да бъдете занапред. Ако наистина искате гаджето ви да е нещо повече, следвайте тези стъпкии ще се окажете с годежен пръстен за нула време!

1. Бъдете откровена

Кажете на приятеля си как се чувствате с него. Важно е винаги да изразявате чувствата си. Един мъж не може да прочете мислите ви, затова направете нещо романтично, което ще му хареса. Всички мъже си падат по състрадателни жени, ето защо е хубаво да сте мила и грижовна. Покажете на гаджето си, че е специален. Ако знае, че го цените и иска да бъдете заедно, това е добро начало.



2. Опипайте почвата

Докато вечеряте например небрежно споменете, че някой, който познавате ще се жени. Но не го атакувайте, за да не се почувства неудобно. Вместо това споменете факта, че когато се омъжите, желаете да отидете на романтичен меден месец в Бали или дестинация по ваш избор. Така ще видите как ще реагира, когато отворите дума за брак. Ако остане пасивен в разговора за евентуален меден месец, не бихте искали да се омъжите за него.

3. Мислете за бъдещето

Започнете разговор за бъдещи планове, за да разберете дали той ви вижда като част от живота си и занапред. Въпреки че сигурно планирате и мислите за сватбата си още от дете, при мъжете е различно. Просто проведете един непринуден разговор, за да се уверите, че има някакви планове.



4. За или против брака?

Питайте го какво мисли за брака, дали иска да се ожени някой ден или подобни мисли не минават през главата му. Ако е второто прекратете връзката преди да ви нарани. Някои са щастливи във връзката си и не виждат смисъл в това тя да стане официална. Имайте предвид, че темата за брак може да е била чужда за гаджето ви досега. Не може да очаквате от него да бъде на седмото небе и веднага да извади от джоба си годежен пръстен.



5. Страхове, страхове...

За някои мъже бракът символизира края на свободата, на секса, на цялото щастие. Може само да се надявате, че вашият човек не е такъв. Въпреки това той пак може да има известни страхове, свързани с брака. Възможно е да си мисли, че ще се превърнете в някоя лунатичка ако се омъжите или пък че ще искате да имате деца незабавно. Когато обсъждате темата, поговорете и за това и го успокойте.

6. Бъдете разумна

Факт е, че жените са емоционални, а мъжете логични. Вие може да сте избрали годежен пръстен веднага, след като сте се запознали, но тази идея е все още нова за гаджето ви. Споменете му какви са облагите и положителните страни на брака. Покажете му, че сватбата не слага край на всичко забавно, защото то тепърва предстои.



7. Не го притискайте


Никой не обича да бъде притискан за нещо. Има огромна разлика между един нормален разговор за брака и това да го преследвате с въпроси. Ако трябва да го убеждавате да ви предложи брак, това не е на добро. Би трябвало да иска да се ожените и да бъдете заедно завинаги. Затова не го принуждавайте, не е нужно.

И така, дами, сега разполагате с информация за няколко страхотни начина да окуражите гаджето си за едно предложение. Ние сме оптимисти и вярваме, че всичко, което ни предстои е вълнуващо и прекрасно!

Намерете идеалния годеник. Няма да е зле и да може да готви...