Автор
Woman.bg

Как да се свържете на духовно ниво с половинката си

Когато срещнете любовта, не е лесно да я задържите. За да имате стабилна и щастлива връзка, трябва да се свържете на духовно ниво с половинката си. Ако установите духовна комуникация, ще се радвате на безоблачни отношения.

Подобна връзка предполага, че партньорите имат еднакви житейски цели и ценности: честност, взаимно уважение, откритост в общуването, страстна сексуална близост и безусловна любов. Експертите по връзки разкриват няколко начина, с които да установите духовна връзка с партньора си.

Споделяйте проблемите
Споделяте, това което ви тежи. Това означава да сте открити с партньора си. Излейте душата си и няма как да не получите съвет от половинката си.

Контакт с очите
Погледът между двама души определя нивото на духовната им свързаност. Вглеждайки се в очите на любимия човек, е начин да му покажете, че се интересувате от него. По този начин вие осъществявате контакт с душата му. Това означава фразата „погледнете душата на друг човек през неговите очи“.

Забравете за миналото
Ако в живота ви сте срещнали нова любов, най-добре забравете за миналите си връзки. Не принуждавайте партньора ви да страда заради вашия горчив опит. Нещастното минало може лесно да съсипе бъдещата ви връзка. Не се вкопчвайте в него, а просто простете- и на себе си, и на тези, които са ви наранили.

Бъдете заедно
Ако искате да установите дълбока духовна връзка с партньора си, опитайте се да прекарвате свободното време с него всеки ден. Не забравяйте да го докосвате и прегръщате. Физическите контакти като нежни целувки също допринасят за увеличаване на силата на вашата любов.


Учете се от партньора си
Не се притеснявайте да се учите от партньора си. Това е най-добрият начин да се развивате духовно заедно. Вашата сродна душа ще ви покаже къде сте сгрешили. Уважавайте не само вашите, но и нуждите на половинката си.

Смейте се заедно
Специалистите са категорични, че ако партньорите се смеят на нещо заедно, връзката им се укрепва. Смешен филм или забавна игра, важното е усмивката ви да не слиза от лицето.

Обичайте се
Когато обичате себе си, вие издигате връзката си на по-високо духовно равнище. Когато сте уверени в себе си, вие повишавате собственото си самочувствие и това не остава незабелязано от партньора ви.

*И понеже Коледа наближава, а ние от woman.bg вярваме в магията на този празник, тази година ще раздаваме подаръци. Много подаръци! Регистрирайте се Т У К и вижте какви изненади сме ви приготвили заедно с Лора и Стоян.