Много жени сами избират съдбата си да бъдат втора цигулка и се примиряват с идеята да са любовници в сянка. Да участват в предателство и да пазят отношенията си в тайна. Но има и такива, които дори не подозират, че са в такава ситуация и че всъщност мъжът до тях съвсем не е техен. Ето няколко шокиращи истории:

„Жена му ме притисна до стената“

„Запознах се с един много симпатичен мъж чрез общи приятели. Всичко започна лежерно, нямаше нищо сериозно в отношенията ни. Просто се срещахме и ни беше приятно заедно. За съжаление всичко приключи след няколко месеца. Стана случайно, когато се засякох с него в един пъб. Зарадвах се, когато го видях и отидох при него, а той пребледня. Защото беше там с приятелката си. Бях в шок! Запозна ни, аз не казах нищо, просто ги оставих. По-късно тя дойде при мен, притисна ме do стената и ме попита дали съм имала нещо с него. Предпочетох да не я лъжа и й отговорих положително. Тя го заряза буквално след минути.“, Мина.

„Той си призна след секс“

„Една вечер правехме секс и след това той изстреля: „Добре, сега трябва да отида при приятелката ми.“ Не му се обадих повече.“, Ива.



„Фейсбук ми помогна“

„Той беше на почивка в града, в който живея и се запознахме случайно. Прекарвахме си чудесно и дори, след като се прибра, от време на време идваше да ме види. Но тази връзка от разстояние ме измъчваше. Един ден случайно попаднах на профила на сестра му във Фейсбук. Покрай нея открих и неговия профил, въпреки че той ми беше казал, че няма. Оказа се, че ме е излъгал за последното си име, за мястото, където живее и има приятелка от 5 години. Реалността просто ме съсипа.“, Ана.

„В банята му беше пълно с женски принадлежности“

„Излязох на няколко срещи с много привлекателен мъж и на последната той ме покани у тях. Прекарахме си страхотно, но на следващата сутрин, когато отидох в банята, забелязах че навсякъде е пълно с дамски принадлежности. Още преди да се е събудил надникнах в гардероба и видях женски дрехи. Побързах да си тръгна и не му се обадих повече.“, Елена.

„Уж беше разведен“

„Срещах се с един мъж 5 месеца и знаех, че преди известно време се е развел. Един ден му помагах да се изнесе, за да дойде да живее при мен. Но забелязах в багажа му, че беше взел снимка на него и бившата му жена. Учудих се, но реших, че може би все още не е готов да я изтрие напълно от живота си. Няколко месеца по-късно обаче видях друга снимка вкъщи, която според мен беше направена скоро. Само 30 минути след това го чух, че говори по телефона и побърза да излезе от вкъщи, за да продължи разговора. Когато се върна, ми каза, че е водил служебен разговор, но аз знаех, че ме лъже. Затова когато един ден спряхме до една бензиностанция да заредим и той отиде да плати, аз побързах да проверя какво се случва. Видях обажданията и там присъстваше едно женско име...всеки ден. Потърсих я във Фейсбук и останах шокирана. Цялата й страница беше в снимки на приятеля ми и нея. Там присъстваха дори родителите му! Поисках му обяснение и той ми каза, че това е сериозната му приятелка, с която поддържа отношения от известно време и тя живее в родния му град. Скарахме се жестоко и се разделихме. Любопитното е, че и връзката му с другото момиче не продължи, а няколко месеца по-късно той се сгоди за трета жена, която му беше просто приятелка.“, Стефани.



„Имаше брачна халка“

„И двамата не сме от тук, но се срещнахме в университета, харесахме се и започнахме да излизаме. Дойде лятната ваканция и известно време не се виждахме, но когато се върнахме отново в университета, възобновихме връзката си. Само че на една от първите ни срещи след паузата видях, че той носи брачна халка. Попитах го дали е женен и той ми отговори съвсем спокойно, че е. Оказа се, че през лятото той се е оженил за дългогодишната си приятелка, за която аз дори не подозирах. Чувствах се ужасно и прекратих отношенията си с него. След време разбрах, че той се е срещал с още няколко момичета и вече е разведен.“, Лили.

„Изведнъж спря да ми отговаря“

„Запознахме се случайно, докато аз бях на работа. Той поиска номера ми и постепенно започнахме да се виждаме и си прекарвахме чудесно. След време ми каза, че наскоро е приключил дълга връзка и затова ще го караме бавно и спокойно. Аз се съгласих. Пишехме си, чувахме се, дори се сближихме физически. Всичко изглеждаше добре, докато аз не отидох на почивка за две седмици. Когато се прибрах той ме игнорираше напълно, дори ме беше блокирал. Това ме объркваше, нямах никаква представа каква може да е причината за това. Написах му, че не заслужавам подобно отношение и че съм обидена. Няколко месеца по-късно разбрах, че се е събрал с бившата си приятелка. Тя го е накарала да ме игнорира и всъщност те са имали отношения през цялото време. Преди време той се опита да се свърже с мен, но аз не му отговорих.“, Ирина.

„Един колега ми каза“

„Бяхме колеги и определено имаше химия между нас. Често излизахме, а понякога той прекарваше нощта у нас. Не беше нищо сериозно, но определено усещах, че има нещо нередно. Той постоянно получаваше обаждания, на които не отговаряше, докато бяхме заедно. За съжаление съмненията ми се оказаха основателни. Една вечер имаше фирмено парти и един колега ми каза, че той си има приятелка и дори живее с нея и майка й. Когато дойде, направих сцена пред всички и му крещях. След този случай ни беше много трудно да работим заедно.“, Тина.

„Имаше изкуствени мигли на нощното шкафче“

„Излизах няколко месеца с един мъж, виждахме се почти всеки ден, беше страхотно. Една вечер обаче намерих изкуствени мигли на нощното шкафче. Попитах го откъде са и той се опита да ме убеди, че са мои. Казах му, че това е абсурдно, защото не нося изкуствени мигли. След това той побесня и ми каза, че няма никакви сериозни намерения към мен и те са на приятелката му.“, Александра.

„Не ми се обади повече“

„Запознах се с едно момче в Тиндър, но ние сме от малък град, така че имахме много общи приятели. Започнахме да излизаме и това продължи няколко месеца. Всичко беше наред и нищо в поведението му не ми подсказваше, че си има приятелка. Дори спеше при мен два или три пъти седмично. Идвал е на гости и с негови приятели. Беше ме помолил да не разгласяваме връзката си преди да мине достатъчно време. Един ден го поканих да дойде с мен на рождения ден на общ приятел и той се съгласи. След това обаче нито се появи, нито ми се обади. Дори ме блокира. Попитах един приятел какво се случва и той се чувстваше изключително неудобно. Каза ми, че момчето си има половинка от една година и тя се е върнала от дълго пътуване. Ядосах се, намерих я и й казах какво се е случило. Оказа се, че той е имал отношения с още 5 момчета.“, Диди.



„В телефона му бях с мъжко име“

„Излязох на бар една вечер с приятели и се запознах с този мъж. Между нас се зароди химия и бързо се оказахме в леглото. Бях напълно убедена, че това ще е секс за една нощ, но се изненадах, когато той продължи да ме търси. Искаше да се виждаме и да запазим отношенията си. Запозна ме с приятелите си, излизахме. Започваше да прилича на връзка, въпреки че той ми каза, че все още не е готов. Бившата му приятелка го била наранила и той не искал да има сериозни отношения все още. Съгласих се, разбира го, но един ден всичко започна да ми се струва много странно. Той си счупи телефона и не можехме да се чуваме, докато не си купи нов. Тогава му изпратих покана за приятелство във Фейсбук, а той не я прие. В същото време виждах, че продължава да публикува на страницата си. След няколко дни, когато вече си беше купил нов телефон, случайно открих истината. Бяхме заедно и аз реших да прегледам телефона му. Установих, че там съм записана с мъжко име. Оказа се, че той не е приключил отношенията с бившата си приятелка и двамата все още са заедно.“, Нина.

Четете още: Тестостеронът е виновен за страстта на мъжете към скъпите стоки