Какъв е той в леглото? Ще видите зад волана

30 октомври 2009 | 09:17
28974
11
11

Сигурно сте забелязвали, че има много общи черти между секса и шофирането. Както в леглото, така и на пътя се случват ситуации, които разкриват същността на шофьора. Някои предпочитат да набират скорост плавно и да карат без да бързат, а други обичат да потеглят рязко и да летят с бясна скорост.

Още по-лесно е да оцените мъжкия сексапил, съдейки по колата, която той кара. Несъмнено хубавец с "Трабант" не може да се сравнява с хубавец с "Ферари". И не става дума само за цената на автомобила, просто мисълта за това, как мъжът уверено и сръчно управлява своята лъскава кола възбужда много повече от мисълта за това, как той безуспешно се мъчи да запали старата си бракма.

Колата и стилът на шофиране ще ви кажат много за един мъж. Затова може би е хубаво преди да започнете да правите секс с новото си гадже да го тествате на едно кръгче с колата. За да разберете за какъв точно секс трябва да се подготвите.

В една и съща ценова категория има редица различни модели коли. Нека отхвърлим разпространената идея, че мъжете, каращи огромни коли, компенсират с това някои други размери и се поровим малко по-дълбоко в психологията...

Собственикът на доста стара и поочукана кола от представителния клас иска да прави добро впечатление. Такива хора обикновено умеят да заблуждават околните. За тях външното впечатление е много важно. На такъв човек ще му достави удоволствие да вметне небрежно "засега съм с Мерцедес, но смятам скоро да го сменя с BMW" (при това той не уточнява, че Мерцедесът е от 1987 година и че BMW-то, което той смята да купи е от 1991 година). Такива мъже често си избират и любовниците просто за престиж, знаейки че едно красиво момиче ще им подобри имиджа в очите на околните.

Затова внимавайте с такива мъже. Те могат да засипят леглото с розови листенца и да ви заливат с шампанско, просто за да ви впечатлят. Пък дали го правят за свое или за ваше удоволствие - това вече е под въпрос. Най-вероятно просто искат да ви заблудят. Преди да започнете връзка с такъв мъж, уверете се, че го интересувате като човек, а не като поредния му аксесоар, допълващ имиджа му.

Ако пък извадите късмет със собственик на нов автомобил, на цена от около 100 хил. щатски долара, имайте предвид, че този мъж много цени комфорта си. Той едва ли ще прави секс в екстремни условия - на пейка в парка например, или пък в някоя беседка. Сигурно няма да го впечатлят и акробатичните пози от "Кама сутра". По-вероятно е той да предпочете нещо по-класическо и удобно.

Такива мъже по правило са много придирчиви спрямо външния вид на жените. Искат и любовницата им да е от "представителната класа". Тоест, да е много добре поддържана, красива и изискана жена, по която да се заглеждат и останалите мъже. Така че преди да прекарате нощта с него - не забравяйте да се "тунинговате" изцяло.

Ако прелъстите собственик на джип за офроуд, имайте предвид, че той не случайно си е избрал кола, с която да може да мине и през най-непроходимите гори. Най-вероятно той ще е много смел и самоуверен експериментатор. И сигурно ще изследва и най-затънтените ъгълчета на тялото ви. Възможно е да стане вашият първопроходец в анално отношение. Собствениците на големи коли не се притесняват от проблеми при паркиране. Те искат да заемат много място на този свят. И със сигурност ще искат да заемат много място в мислите и живота ви.

Собствениците на спортни коли явно не планират да създадат семейство в скоро време а и рядко биват положително настроени към сериозните връзки. Мъжете, чиито автомобили вдигат 100 км/ч за 4-5 секунди, обичат риска и силните усещания. Бъдете сигурни, че те бързат не само на пътя. Те бързо минават към сексуалната страна на въпроса (автомобилът им спомага за това) и бързо приключват връзката при нужда. Сред собствениците на спортни коли има много "вечни ергени" и почитатели на секса за една нощ. Шофирането с висока скорост изисква добри умения. Възможно е този шофьор да е доста умел и в секса. Повечето такива мъже предпочитат по-екстремния секс - на публични места, групов, или просто нестандартен.

Собствениците на малки коли обикновено не желаят да изпъкват на пътя. На тях им харесва да остават незабелязани. Не си падат по безумията и в секса, подхождайки спокойно и рационално към интимната връзка. Те не гонят рекорди в сексуално отношение и не искат да се доказват пред никого.

Перфектен вариант за шофьор и любовник е мъжът с динамичен стил на каране. Той е способен да прецени правилно и пътната, и креватната обстановка и знае много добре кога трябва да забави и кога трябва да даде газ. Той знае кога си заслужава да изпреварва и кога е по-добре да си остане в своята лента. Такива мъже обикновено шофират бързо и уверено, но не и екстремно. Те уважават правилника за движение и се стараят да го спазват. Пътниците се чувстват комфортно до тях и не изпитват страх. За този тип мъж се сещат обикновено жените, когато заговорят за идеални любовници.

Другата категория са екстремистите. Те карат с абсолютно неадекватна скорост, почти чупят скоростния лост при превключване и стряскат до смърт возещите се при тях пътници. Те искат да си придадат вид на автомобилни състезатели. Обикновено колите им в крайна сметка не издържат на това напрежение. Ако кандидат-любовникът ви редовно попада в ПТП-та, помислете си добре дали наистина го искате. Той изглежда изобщо не държи на колата си, готов е да подлага конструкцията й на нечовешко напрежение, да изгори съединителя и да блъска като луд лоста, просто за да си повдигне самочувствието. За съжаление, е много вероятно той да е такъв и в секса, да се изживява като страхотен жребец, без да помисли за комфорта или удоволствието на партньорката си.

Още един тип шофьори - неувереното колежанче. Тези мъже карат като новаци - много бавно и внимателно. Способни са да се стреснат от другите коли, да пускат друг да мине, когато те са с предимство и изобщо да преценяват неадекватно пътната обстановка с постоянното си презастраховане. Основни качества на тези мъже са предпазливостта, внимателността, желанието да направят всичко възможно най-добре. Тези качества могат да намерят приложение за нещо прекрасно.

Най-важното при тези мъже обаче е да бъдете добър инструктор. Трябва да ги поощрявате, да ги карате да се чувстват по-уверени, да им казвате какво ви е харесало и да не се притеснявате да си поискате нещо. Вярвайте в партньора си и той много скоро ще започне да напредва. Най-вероятно ще стане завинаги чувствителен и внимателен любовник, който се грижи на първо място за партньорката си.

Повечето жени могат интуитивно да познаят какъв е един мъж в леглото още преди първата целувка. Така че доверете се на инстинктите си и не бързайте със секса. Очакването на добрия секс е половината от удоволствието от него. Пожелаваме ви по пътя към страхотния секс винаги да хващате "зелената върна"!

 

 

Коментари

11
  20 юли 2013 | 22:10 отговор
 

Къде го чукаш де се пука,верно жените по индиректно тълкуват фактите ама този тип "логика"си е чиста обърквация.Такъв вид данни допълват картината,но ако се прекалява резултата ще е кон с капаци

 
10
  20 юли 2013 | 22:10 отговор
 

Къде го чукаш де се пука,верно жените по индиректно тълкуват фактите ама този тип "логика"си е чиста обърквация.Такъв вид данни допълват картината,но ако се прекалява резултата ще е кон с капаци

 
9 Ваня
  11 май 2011 | 14:26 отговор
 

Статията е страхотна и много вярна! Стига сте мрънкали като не разбирате... А за онези с велосипедите и градския транспорт-естествено, че статията не важи за тях...тук говорим за умения и сексуалност, не сексапил...те са вродени, а опита само ги допълва, но не ги създава..

 
8
  03 март 2011 | 02:05 отговор
 

е малко смях-може

 
7 Ема
  06 декември 2010 | 15:18 отговор
 

Толкова е глупава тази статия, че даже, който я е писал го е било срам да си остави името под нея!!! Как може да казвате на жените (вероятно и млади момичета имате сред читателките), че трябва да са толкова долно меркантилни и да предпочитат някой с ферари, пред някой с трабант? Какво общо има секса с колата (освен задната седалка)- това също не можах да разбера? И какво е "зелената върна"?

 
6 Jаск
  14 юни 2010 | 15:47 отговор
 

Ами за велосипедните виртуози защо няма нищо??

 
5 az!
  12 ноември 2009 | 16:57 отговор
 

Последният ми прекрасен любовник се возеше на градския транспорт!!!!!някакви умопомрачителни коментари по този повод?!?!

 
4 onzi
  02 ноември 2009 | 11:45 отговор
 

"..просто мисълта за това, как мъжът уверено и сръчно управлява своята лъскава кола възбужда много повече от мисълта за това, как той безуспешно се мъчи да запали старата си бракма." Аз и трабант мога да карам уверено и сръчно :) А ферарито може да е от тати с честно откраднати държавни пари (какъвто е случаят с българия) Прочетох началото на статията и се отказах да я чета по-нататък.

 
3 poni-po
  31 октомври 2009 | 07:08 отговор
 

На мен пък ми беше страшно интересно, разбира се че не може да се генерализира така, но за много неща от ежедневието може да се съди какви сме, дори и в леглото :)

 
2 me
  30 октомври 2009 | 15:28 отговор
 

ebati maloumnoto sy4inenie...

 

Добави Коментар

Най-четени