Автор
Woman.bg

Какъв е той в леглото според любимото му питие

В днешно време е модерно хората да се разпределят на типове не само по външен вид и характер, но и по съвсем неочаквани признаци. Например по любимото алкохолно питие на мъжа можете да разберете какъв е той в леглото!

1. Водка

Той обича простите и безопасни неща, защото няма нищо по-просто (макар и не съвсем безопасно) от водката. Освен това тя не е много калорична, така че е възможно кавалерът ви да поддържа формата си. В леглото обича да е гол и не си пада по секс-маратоните – стабилен и непретенциозен полов партньор е.

2. Ром

Тази приятна на вкус сгряваща напитка допада на също толкова топли и приятни мъже, може би малко наивни. Но това дори е хубаво! Любителят на рома обича да прегръща партньорката след секс, да й прави изненади и романтични жестове.

3. Текила

Той е малко странен и разпилян, това се отнася и до интимния му живот. Ако пие много, сигурно му се случва да прави секс в колата или в някоя тоалетна, но с леглото нещо не му върви.



4. Джин

Той е чаровен мъж, чудесен събеседник. В леглото е доста консервативен и едва ли ще се съгласи да ви зарадва с орални ласки, но като цяло е приятен партньор.

5. Вино

Той е забавен и има интересен вкус. Никога няма да се напие до смърт в някой препълнен бар. Любознателен и сериозен е, умее да прелъстява. Стане ли дума за интимност, ще ви предложи първо да започнете с вечеря за двама, после ще направи хубава прелюдия и ще се погрижи за оргазма ви.

6. Бърбън

Той не харесва определението „хипстър“, но на практика е точно такъв. Възможно е да има брада или мустаци, както и някое нестандартно хоби, което да разкрива сложния му характер. Знае наизуст всички пози и партньорките му могат дълго да разказват за нощите с него на приятелките си.

7. Бира

Той е човек с открит и весел характер, без особени претенции. Слуша класически рок или нещо подобно. В леглото е доста напорист, което се харесва на някои.

8. Уиски

Суров мъж, много вероятно е да носи брада. Обича костюми и ризи, понякога „загрява“ с бира. Кипящият в него тестостерон е причината жените да изпитват интерес към него – много дами харесват сериозни мъже, които знаят как да доставят удоволствие на партньорката в леглото.

автор: Ива Петрова