Автор
Woman.bg

Какво да правите... ако той е прекалено надарен?

Когато става дума за размер на пениса, дамите мислят, че колкото по-голям – толкова по-добре.

Понякога обаче това причинява неудобство. Д-р Дженифър Ланда и сексологът Емили Морс обясняват как сексът да е по-възбуждащ и не толкова болезнен, ако пенисът на партньорът ви е твърде голям.

Упражненията на Кегел

Това са упражнения, които помагат за трениране на мускулите. Те могат да ви осигурят гъвкавост и да улеснят проникването на пениса. Самите тренировки се изразяват в стягането, задържането за няколко секунди и отпускането на мускулите на вагината ( за 5-10 секунди) и така няколко повторения. За правилното изпълнение на упражненията на Кегел може да използвате комплекс от вагинални конуси с различна големина и тежест, които се поставят във влагалището и целта е да ги задържите известно време там.

Отидете до тоалетна след сексуален акт

Големите пениси разпъват вагината повече от малките. Затова е по-вероятно микроби да попаднат в уретрата. След сексуален акт отидете до тоалетната и се изпишкайте.

Обърнете внимание на любовната игра

Подготовката преди секса е много важна. Колкото сте по-възбудени, толкова по-добре. Затова любовната игра не е за пренебрегване. Когато сте подготвени за самото проникване и сте достатъчно възбудени, то болката ще бъде много по-малка.

Проверете номера на презерватива!

Както знаете презервативите имат номера. Когато пенисът на партньора ви е твърде голям, то кондомът е необходимо да бъде с възможно най-големия размер, за да може да си го сложи и да му е по мярка.

Важно правило при френска любов

Не е необходимо да поемете целия пенис в устата си. Може би много от вас знаят, че в главичката на пениса се намират многонервни окончания, така че може само тази част да поемете в устата си, за да доставите удоволствие на вашия партньор.

Поговорете открито

Ако изпитвате голяма болка при проникване, то поговорете с вашия партньор за това. Споделете му, че пенисът ме у по-голям и това ви причинява дисконфорт. Той трябва да знае, че може да ви нарани, за да е по-внимателен по време на проникването.

В периода на цикъл

Някои жени са по-чувствителни в този период от месеца, когато предстои да им дойде цикъла. Следете кога ще настъпи това време, защото точно преди или по време на цикъл може да се нуждаете от повече прелюдия, за да се отпуснете и да не изпитвате болка по време на секс, особено, ако партньорът ви е с по-голямо мъжко достойнство.

При кучешката поза

Затворете краката си, за да контролирате дълбочината на проникване. По-добре е да лежите по корем, отколкото да бъдете на колене.

Легнете странично, един до друг

Тази позиция на телата ви също ще бъде в полза за вас. По този начин няма да му позволите да проникне твърде надълбоко.