Сексът е едно от най-прекрасните физически усещания, които човек може да изпита - това е ясно. Лошо е обаче, когато се получи някое леко и сериозно разминаване между очаквания и изпълнение между партньорите. Ето защо тук ви предлагаме един малък набор със съвети какво да не правите в леглото, за да не изненадате неприятно мъжа в него.

Поза "прави каквото искаш с мен"

Един наш колега нарича тази сексуална поза и "умряла морска звезда" - лягате по гръб с разперени крайници и го оставяте да си върши работата, докато вие БЕЗ ДА ПОМРЪДВАТЕ, броите точици по тавана. Това може да приключи сексуалния акт още преди той да започне.

Бяла тишина

... или някаква друга на цвят. Това побърква мъжете. Може да не сте от най-шумните, но ако сте абсолютно тихи по някаква причина (не ви е хубаво с конкретния мъж, притеснявате се, защото ви е първи път с него, родителите му/ви са в съседната стая), нещата просто няма да се получат по една проста причина - мъжете обичат да чуват, че ни е хубаво, докато сме в леглото с тях.

"Помощ, колят ме!"

Крясъците от удоволствие принципно харесват на мъжете и то много, но не и когато са екстремни. нека не забравяме - това е секс, а не сцена от римейка на "Тексаското клане".

Бий ме, обичам те!

Много мъже харесват леката болка - леко захапване, впиване на нокти, смучка на врата, но не и сериозните садо-мазо неща. Ако си падате точно по такива изпънения, подпитайте внимателно дали това допада и на партньора ви, за да не стане сериозен гаф и спалнята да се превърне в бойно поле.

Негативният оргазъм

"Не! Неее! Нееееее!", крещят някои жени, а това обърква мъжете - сега, хубаво ли ѝ е, или не ѝ е? Ако спра, ще е грешка ли или напротив? Още нещо: това обърква и съседите, които се чудят дали въпросната жена изживява прекрасен момент, или изнасилване от непознат.

Кучето от крайния квартал

Каквото и да се случва в леглото, колкото и да е добър той, в никакъв случай не вийте! Една от нас има такава съседка и винаги се чуди дали звуците са от нея и радостта ѝ, или от кучето ѝ, което пак е оставено само и без храна.

"Хайде да се гушкаме!"

Нека уточним: ако имате дълга и сриозна връзка, възможно е мъжът да склони да ви прегърне нежно и да заспите (извинявайте за клишето) в обятията му. Но повечето мъже, които започват неангажиращи връзки или просто правят секс от време на време с някого, нямат особеното желание да са интимни с жените, след като сексът приключи. Това звучи отвратително, но много мъже са такива. Така че не настоявайте и не му се навирайте в ръцете, защото може точно в този момент той да иска: а) да се облече и да си тръгне; б) да си вземе душ; в) да се обърне на другата страна и необезпокояван да заспи.

Повторението е майка на знанието

Мъжете обичат секса. Е, може би не колкото нас, но със сигурност го обичат. И ако имат физическата възможност (знаете за вдигането на самолетта), определено няма да пропуснат шанса да повторят изпълнението си, а защо не и да го потретят. Доста кофти би се получило обаче, ако ние настояваме открито за втори рунд, а той не може, нали така?

"Това беше странно..."

Тази реплика след секс е доста ясна за мъжете. Означава, че или нещо не ни е харесало, или ни е било наистина различно. От кого? От това, което ме правили с някой друг, разбира се. И в този момент мъжът започва да се чувства сравняван с някого, а това почти моментално изключва възможността да се отпусне и да предприеме последващи действия за споменатия втори рунд.

Четете още: Кога ще правите най-хубавия секс в живота си?