Автор
Woman.bg

Какво се върти в главата на мъжете и коя е за тях перфектната жена

Какво искат жените – въпрос, на който никой не може да отговори, дори и самите те. Истината е обаче, че ние не искаме да знаем какви са нашите желания и какво търсим в партньора си, а по-скоро да разберем всички тайни желания на мъжете. Не смейте да го отричате, дами!

Със сигурност всяка от вас е изпадала в какви ли не ситуации, налагащи размисли по въпроса какво иска един мъж, за да бъде щастлив и пленен от една жена. Колкото и различни да са господата един от друг, все има нещо, което обединява вижданията им за перфектната половинка, нали?

Днес решихме да направим обобщение на всички качества, които всеки мъж тайно се надява да срещне в избраницата си и щом ги забележи, остава вечно неин. Ето какво искат порасналите момчета от нас:



Да им се възхищаваме

Не, комплиментите не са само и единствено мъжко оръжие. Ако ги използвате, можете да постигнете невероятни резултати. Правилно поднесеният комплимент прави чудеса. Всички обичаме да чуваме хубави неща за себе си, особено от хора, които намираме за атрактивни, така че действайте. Щом забележите най-хубавото в този мъж, кажете му го. Направете го по предизвикателен начин, нямате представа колко ще го вдъхновите да ви ухажва. Все пак, мъжете получават много по-малко комплименти, отколкото жените и когато това се случва, те се чувстват прекрасно.

Да имаме нужда от тяхната помощ

Той иска да е вашият герой, приемете го и не се опитвайте да демонстрирате самодостатъчност. Нито на вас ви е приятно, нито той се впечатлява особено. Напротив, може да го демотивирате. Той има нужда да се чувства силен, а това става, когато вие му покажете, че е такъв. Оставете го да се погрижи за вас, да направи нещо вместо вас, нещо което изисква физическа сила. Ако го накарате да вярва, че е Супермен, ще спечелите огромна червена точка.



Да ги желаем

Мислите, че един мъж е секси и нямате търпение да разкъсате дрехите му? Покажете му го, кажете му го. Не го пазете в тайна, господата обичат да се чувстват желани. Няма нищо лошо в това известно време да бъдете недостъпни и леко хладни, но не прекалявайте. Ако му споделите, че сте силно привлечени, няма да сгрешите и не, няма да изглеждате твърде лесни. Не само Бог, но и мъжете обичат смелите!

Да ги подкрепяме

Мъдрата жена никога не се обръща срещу любимия си мъж пред другите, дори когато той не е прав. Господата имат нужда да бъдат подкрепяни от дамата на сърцето си. Също така имат нужда от разбиране, опитайте да вникнете в душата на избраника си. Ако го познавате добре, то със сигурност знаете с какви думи и действия ще го накарате да се почувства обичан и подкрепен.

Да бъдем най-добрите

Мъжете и жените се влюбват по различен начин. Влюби ли се една дама, тя спира да сравнява своя избраник с останалите, докато при мъжете е точно обратното – те постоянно сравняват любимата си с другите, защото им е приятно да се убеждават, че тя е най-добрата. Ето защо ние вечно сме в скришно състезание, но истината е, че от него няма никакъв смисъл. Просто вярвайте, че сте най-добрите и това наистина ще е така. Не крийте самочувствието си и карайте любимия си да се чувства късметлия, че ви е срещнал.



Четете още: Защо токсичните връзки стават постоянни