Повечето жени са недоволни от фигурата си, но ново изследване показва, че в интимна обстановка мъжете не забелязват недостатъците им.

Комплексите на някои жени са толкова много
, че провалят сексуалния живот и дори цялата връзка. Работата е там, че представителите на силния пол не вземат в предвид излишните килограми, нито появилата се тази сутрин червена точка на лицето, заради които жените са способни да се откажат от секса въобще. Силата на любовната хармония е в самоувереността на дамите, която ги прави по-красиви и секси в очите на мъжа, пише БГНЕС.

Само стереотип е, че мачовците само с поглед изчисляват размера на гърдите или обиколката на талията. Тези неща не са важни за повечето представители на силния пол, за които е по-интересно да наблюдават израженията на наслада по лицето на партньора, извивките по време на възбуда и много други сигнали на тялото, които са знак за пълноценно щастие за жената по време на секса.

Косата и гримът нямат никаква стойност за мъжете в леглото. Сексуално привлекателните жени не са суетни, а мъжете ги предпочитат игриви и рошави пред прилежно фризирани и изкуствени.