Кание Уест е направил нещо потресаващо, докато Ким раждала

Ким Кардашиян и Кание Уест бяха сред любимите ни звездни двойки, но повече от година насам отношенията им вървят стремглаво в посока надолу и преди няколко месеца стана ясно, че г-жа Уест е подала молба за развод. Двамата вече водели твърде различен начин на живот и се появили непреодолими различия помежду им, издават източници пред медиите. През последните месеци излязоха и още цял куп подробности от личния живот на Ким и Кание, които потвърждават, че бракът им отдавна не върви.

Оказа се, че рапърът носи голяма част от вината за провалената им любов, тъй като не е бил верен на половинката си през годините. Нещо повече - той е изневерил на Ким малко след раждането на първото им дете, същото се случило и след второто. За това тежко предателство Кание признава сам чрез текста на песента си Hurricane, която е част от новия му албум. В нея рапърът не завоалира признанието си, а го изрича съвсем ясно и споделя, че продължава да си играе с жените, дори и след раждането на двете му деца. По този начин той поема пълна отговорност за провала на брака си.

Ким и Кание се ожениха през 2014 г., точно година след като тя роди дъщеря им - Норт Уест. През 2015 г. на бял свят се появи синът им Сейнт. Г-н и г-жа Уест имат още две деца - Чикаго и Псалм, родени през 2018 г и 2019 г.

В песента Hurricane Кание нанася още един удар, като реди рими и за тузарското си имение, което споделяше с Ким. В парчето той разкрива, че къщата, струваща милиони долари, така и не се е превърнала в дом за него. И макар песента да е с толкова тежък текст, Ким сподели в социалните мрежи как го слуша.

Любопитен факт е, че Кание е обвинявал Ким, че е била с друг мъж по време на брака им, но след това ѝ поднесе извинение и стана ясно, че тя не си е позволявала да му изневерява.

Но въпреки всички признания, хвърлени обвинения, пропилени сълзи и клюки, Ким се появи в булчинска рокля по време на представянето на новия албум на съпруга си. Този жест предизвика бурни емоции сред феновете на двойката, а приближени до звездите издадоха, че двамата всъщност обмислят да се съберат, макар и процесът по развода им да не е спрян.

Четете още: Вижте как новата любима на Сашо Кадиев го поздрави за рождения му ден