Кара Делевин и Парис Джексън събудиха слухове, че между тях се е зародило нещо повече от обикновено женско приятелство.

Моделката и наследничката на Краля на попа показаха, че са си направили еднакви татуировки - знак, който красноречиво издава вероятността, че между двете може да са се разпалили романтични страсти.

View post on Instagram
 

Татуировката е един от най-често срещаните начини за изразяване на любовта към половинката. Бруклин Бекъм и Никола Пелтц са пример за това, като двамата си направиха еднакви рисунки по тялото, докато Меган Фокс показа колко много обича Machine Gun Kelly, пишейки върху себе си El pistolero.

Кара и Парис са близки приятелки от доста време, но преди няколко дни феновете заподозряха, че те може би са... гаджета. Делевин и Джексън присъстваха заедно на едно от партитата след наградите „Оскар“, където се появиха в зашеметяващи тоалети. Случайно или не роклите им бяха сякаш взаимно допълващи се.

View post on Instagram
 

23-годишната дъщеря на Майкъл Джексън бе заложила на изцяло бяла рокля без презрамки от Monique Lhuillier, която се вписваше идеално с черния костюм на Делевин от Ronald vn der Kamp. И за да бъдат в тон, манекенката бе добавила бяло към предната част на тоалета си. Джексън се бе качила на отворени сандали от Christian Loubotin, а Кара бе избрала класическите токчета. Делевин показа и много тъмен цвят на косата, доказвайки че се придържа към промяната, направена в началото на годината. Тогава тя замени емблематичната си руса коса за по-тъмен нюанс.

View post on Instagram
 

Това, което зароди съмнение у наблюдателите, че между двете дами прехвърчат искрите на любовта, са именно еднаквите им татуировки. Изобразените върху телата им червени рози са дело на един от най-известните татуисти в Лос Анджелис. Рисунката на Кара е разположена на дясната ръка, а тази на Джексън – на лявата. Розата на Парис, която е с по-дълго стъбло, е поставена между изцяло оцветен слънчогледов дизайн и татуировка, която е в чест на албума Dangerous на Майкъл Джексън. Розата на Делевин, която е с по-големи бодли, е близо до татуировка с бяло мастило, която гласи „дишай дълбоко“.

Всъщност мълвата, че Кара и Парис са романтична двойка плъзна за първи път още през 2018 г.. Дъщерята на Майкъл Джексън не веднъж е признавала, че е привлечена както от мъже, така и от жени. Делевин пък често говори открито за своята пансексуалност, което означава, че не се интересува от пола и сексуалната ориентация на човека, а от неговата душа.

Анонимен източник обаче отрече слуха. „Те имат близко приятелство и често флиртуват, но не са във връзка“, обяснява той, допълвайки, че Парис е само на 23 години и е твърде неопитна за връзка от подобен характер.

View post on Instagram
 

Четете още: Дъщерята на Брус Уилис и Деми Мур се сгоди