Казах на жена ми, че съм бил в затвора, но всъщност правих секс с друга

26 октомври 2020 | 14:31
15365
14
снимки: Unsplash, Pixabay
14

Какво ли не правим, когато сме оглупели заради собствените си физически нужди. В такива моменти природата просто властва над нас и ние сякаш не сме в състояние да я управляваме. Макар и да знаем, че точно в този случай може да нараним някого и да жертваме щастието си с даден човек. Макар и да знаем, че това което сме тръгнали да вършим, е абсолютна грешка. 

Точно това се е случило и с нашия герой, който е измамил любимата си. След като цяла нощ не се прибира у дома, той ѝ казва, че е бил в затвора, но всъщност...

"С жена ми сме заедно от 15 години. Имаме две деца - момче на 12 г. и момиче на 9 г. Обичам ги, обичам и жена си, но преди два месеца срещнах едно момиче. 

Тя беше моя нова колежка в офиса - красива, секси и доста по-млада от мен. Щом я видях, веднага нещо в мен сякаш прескочи и едва преди две седмици събрах смелост да ѝ призная, че имам нещо към нея. За моя изненада тя ми сподели, че също храни симпатии към мен. Същата вечер аз я поканих на по питие след работа. 

двойка

И макар да знаех, че това което правя е грешка, се чувствах чудесно в нейната компания. Тя ме караше да се чувствам спокоен, говорихме си много свободно. От дума на дума тя ме покани да продължим у тях и ми каза с усмивка: "Там няма да се налага да спазваме дистанция". Нямаше как да ѝ откажа!

Разбира се, стигнахме бързо до леглото. Беше страхотно изживяване и на сутринта отново правихме секс. Най-хубавият сутрешен секс, който съм правил. 

двойка

Съпругата ми беше звъняла и ми беше изпращала съобщения през цялата нощ. Слава Богу, че не се е обадила в полицията. 

Когато се прибрах я излъгах, че съм прекалил с питиетата в бара и е дошла полиция, защото не сме спазвали мерките за социална дистанция и съм прекарал нощта в ареста. След което на сутринта са ме освободили с предупреждение.

Жена ми изглеждаше така, сякаш ми повярва, но истината е, че се чувствам много виновен. Нямам сили да напусна децата си, но бракът ми не върви, а това момиче направо ме подлудява. Искам да съм с нея постоянно, от години не се бях чувствал така, както с нея онази нощ.

Сега тя ме притиска да взема решение, защото иска да сме заедно. 

двойка

Да рискувам ли всичко, което имам, за да бъда с нея?", Алекс.

Вие как мислите? Заслужава ли си човек да се поддаде на тръпката и природния си инстинкт, или да работи над дългогодишния си брак?

Четете още: 3 неща, които издават, че той прави невероятен секс

Още по темата

Коментари

14 Соно
  05 ноември 2020 | 14:45 отговор
 

Искам да попитам,ако този мъж не обича вече жена си,Как ще продължи да живее този нещастен семеен живот.Винаги ще има друга която Ще харесва повече от жена си.Егати живота...

 
13 ДО - Дани Парталска
  04 ноември 2020 | 15:43 отговор
 

Абе мършо, ху*т е най-важен и затова трябва да пори колкото може по-млади пичета, а теб като те гледам, даже няма да ми стане. Правилно е направил човека, теглил и е един хубав уй, и да продължава

 
12 Оф
  04 ноември 2020 | 12:54 отговор
 

Поредният тъпак с жалба за младост. Ами, разведри се. За да може след някоя и друга година да хленчиш пред прага на жена ти и да се тръшкаш колко си сгрешил. Сигурно се сещаш тя какво ще ти отговори?

 
11 любовник
  02 ноември 2020 | 08:17 отговор
 

виж какво значи тя ме притиска утре ще те притисне да си ходиш щото не си първа младост а си е намерила млад любовник ако те обича няма да те притиска а и те така се издигат жените от глава на глава докато стигнат до президента и го направят за смях

 
10 СЪВЕТ
  28 октомври 2020 | 00:09 отговор
 

АКО се разболееш не чакай любовницата да ти помогне, жена ти ще те обгрижва. Внимавай да не загубиш доверието в къщи. После от два стола падаш на земята. Мисли с горната глава.

 
9 СЪВЕТ
  28 октомври 2020 | 00:07 отговор
 

АКО се разболееш не чакай любовницата да ти помогне, жена ти ще те обгрижва. Внимавай да не загубиш доверието в къщи. После от два стола падаш на земята. Мисли с горната глава.

 
8 Ели
  27 октомври 2020 | 23:58 отговор
 

Уважавай жена си, че ти е родила две деца. На младото ще се наситиш и нищо не те свързва освен секс.

 
7 Йокин
  27 октомври 2020 | 20:56 отговор
 

Като се правиш на мъж,пред колежката,направи се и пред съпругата си,ПРИЗНАЙ Й.Не се оправдавай,че с нея ти е било,хубаво,че си нямал хубаво,със съпругата си.Мисли,с ГОРНАТА ГЛАВА,А НЕ С ДОЛНАТА.Все пак две деца,сте отгледали,двамата с жена ти.Н е разваляй всичко,с лека ръка.

 
 
любовник
02 ноември 2020 | 08:22

тоя боклук те лъже и ще се разведеш нищо не признавай на жена си жените и 1000 любовника да имат не признават даже и се подържат а за да изкопчат признание от теб ще ти прати най добрата си приятелка за любовница

6 Една майка
  27 октомври 2020 | 12:55 отговор
 

Гледай си дацата и жената, майка на децата ти, човече!!!! Най-важнон е семейството - от пампивека до днешни дни.... Анадъмно?!

 
5 Запознат
  27 октомври 2020 | 04:15 отговор
 

Кур глава затрива! Заради два пръста опикано месо да си загубил семейството си е най голямата глупост.

 

Добави Коментар

Най-четени