Казах на жена ми, че съм бил в затвора, но всъщност правих секс с друга

26 октомври 2020 | 14:31
15366
14
снимки: Unsplash, Pixabay
14

Какво ли не правим, когато сме оглупели заради собствените си физически нужди. В такива моменти природата просто властва над нас и ние сякаш не сме в състояние да я управляваме. Макар и да знаем, че точно в този случай може да нараним някого и да жертваме щастието си с даден човек. Макар и да знаем, че това което сме тръгнали да вършим, е абсолютна грешка. 

Точно това се е случило и с нашия герой, който е измамил любимата си. След като цяла нощ не се прибира у дома, той ѝ казва, че е бил в затвора, но всъщност...

"С жена ми сме заедно от 15 години. Имаме две деца - момче на 12 г. и момиче на 9 г. Обичам ги, обичам и жена си, но преди два месеца срещнах едно момиче. 

Тя беше моя нова колежка в офиса - красива, секси и доста по-млада от мен. Щом я видях, веднага нещо в мен сякаш прескочи и едва преди две седмици събрах смелост да ѝ призная, че имам нещо към нея. За моя изненада тя ми сподели, че също храни симпатии към мен. Същата вечер аз я поканих на по питие след работа. 

двойка

И макар да знаех, че това което правя е грешка, се чувствах чудесно в нейната компания. Тя ме караше да се чувствам спокоен, говорихме си много свободно. От дума на дума тя ме покани да продължим у тях и ми каза с усмивка: "Там няма да се налага да спазваме дистанция". Нямаше как да ѝ откажа!

Разбира се, стигнахме бързо до леглото. Беше страхотно изживяване и на сутринта отново правихме секс. Най-хубавият сутрешен секс, който съм правил. 

двойка

Съпругата ми беше звъняла и ми беше изпращала съобщения през цялата нощ. Слава Богу, че не се е обадила в полицията. 

Когато се прибрах я излъгах, че съм прекалил с питиетата в бара и е дошла полиция, защото не сме спазвали мерките за социална дистанция и съм прекарал нощта в ареста. След което на сутринта са ме освободили с предупреждение.

Жена ми изглеждаше така, сякаш ми повярва, но истината е, че се чувствам много виновен. Нямам сили да напусна децата си, но бракът ми не върви, а това момиче направо ме подлудява. Искам да съм с нея постоянно, от години не се бях чувствал така, както с нея онази нощ.

Сега тя ме притиска да взема решение, защото иска да сме заедно. 

двойка

Да рискувам ли всичко, което имам, за да бъда с нея?", Алекс.

Вие как мислите? Заслужава ли си човек да се поддаде на тръпката и природния си инстинкт, или да работи над дългогодишния си брак?

Четете още: 3 неща, които издават, че той прави невероятен секс

Още по темата

Коментари

4 Анонимен
  27 октомври 2020 | 01:58 отговор
 

Не си оставяй децата и жената.Казваш че е по млада от теб.Замисли се тя ще търси нещо младо след време ще те изрита и тогава ще си смазан.Толкова много случаи ива като твоя как младата колежка след годинка ,две ги изоставя.Ще си разбиеш семейството заради една върти опашка.Как ще погледнеш децата си,жена си ?

 
3
  26 октомври 2020 | 19:15 отговор
 

То ако заради всеки развят хуй хората се развеждаха, нямаше да остане читаво семейство...

 
2 Рианка
  26 октомври 2020 | 18:48 отговор
 

Мъжете не мислят с главата си. Затова се получават такива нещастия - разводи, триъгълници , драми с убийства от ревност. Поживей си, пък като се задомиш, се кротни. Предизвикателството на живота е да издържиш с един мъж/жена.

 
 
любовник
02 ноември 2020 | 08:28

лесно е да се каже има полигамия има моногамия има отворени бракове няма еднозначност в любовта и човек все някога се кротва проблемите идват от накрадените пари които пречат на здравите бракове и общество а това е просто щастие и не бих го споделил с никого освен с полицията АКО МЕ ПРИТИСНЕ

1 Мария
  26 октомври 2020 | 18:05 отговор
 

Типична криза на средната възраст ! Колко време ще ти е тръпка ,тази колежка?... Ден , месец?... Няма да има и година... Карате да се чувстваш млад...желан... Това е! Някой ден и тя ще иска деца! И кво пак ще се затрупаш с битовизми...

 

Добави Коментар

Най-четени