Автор
Woman.bg

Кажи къде те е поканил и ще ти кажа какво си е наумил

Мъжете се славят със своята прагматичност и предвидливост. При това обаче повечето от тях имат и усет за романтика – особено когато са влюбени и канят дамата си на първа среща. Ние жените пък винаги искаме да знаем отрано какво изпитва мъжът към нас и какво можем да очакваме от отношенията си с него.

Нека видим какво издава мястото на първата среща за желанията на мъжа.

Разходка в парка

Такава първа среща е доста невинна и изключва напълно неуместните предложения за интимност и големите харчове. Мъжът явно иска да ви изпита, но и вие не губете присъствие на духа. В парка също ще намерите куп развлечения – можете да наемете колела или рикша, да поседнете на верандата на някое кафене, да гледате кино под открито небе, да поиграете тенис на маса и т.н.. Ако мъжът безцелно ви разхожда по алеите в парка, той видимо е романтик, но най-вероятно няма пукната пара. Ако пък ви предлага да се разнообразите с някаква активност, значи проверява доколко му подхождате и от какво се интересувате. Вторият вариант е къде по-обещаващ и интересен.


Кино

Ако кавалерът ви покани на кино, най-вероятно си пада романтик. Е, възможно е и просто да е киноман и да иска да провери дали интересите ви съвпадат. Киното е чудесен „полигон за изпитания“, след края на прожекцията можете да обсъдите филма, а на прощаване да преминете към втора фаза – целувките. Някои мъже могат да се възползват от момента и да започнат да настъпват към следващ етап в отношенията директно в киносалона. Дали ще се съгласите с това или не зависи само от вас.

Ресторант, кафене


Ако мъжът ви кани на ресторант, няма никакво съмнение, че ви възприема като обект на сексуален интерес. Разбира се, вие сами ще решите дали да преминете към тази фаза или не. Напоследък обаче все по-често се случва мъжът да покани дамата на ресторант, а накрая да й предложи да си поделят сметката. Ако започнете сериозна връзка с такъв кавалер, той най-вероятно ще иска подобно „финансово равноправие“ и във всички битови аспекти. Въпросът е дали вас това ви устройва или имате по-традиционни възгледи за връзките и семейството.


Среща у вас/у тях

Срещата у дома също недвусмислено намеква, че сексът е не просто вероятен, а по-скоро неизбежен. Ако тази перспектива съвпада с вашите желания – защо пък не. Ако обаче искате романтика, ухажване и вълнуващо дълго опознаване преди секса, не бързайте да ходите у кавалера си или да го каните у вас.

Нестандартна среща

Може да е всичко – полет с парапланер или балон, езда, боулинг, куест или каране на зимни кънки... Нестандартната среща показва, че мъжът има богата фантазия, че е достатъчно романтичен и че много иска да ви се хареса и да ви впечатли. Следователно той наистина си е паднал по вас и при това е интересен, изобретателен и активен човек. Заслужава си да му обърнете внимание, а и той явно има сериозни намерения към вас.

Футболен, баскетболен или друг мач

Ако се интересувате от спорт, мъжът, който ви е поканил на среща на стадиона, явно се опитва да ви угоди. Този жест определено заслужава целувка. Ако обаче сте равнодушни към спорта, кавалерът ви най-вероятно е угодил на самия себе си. Можете да си направите съответните изводи за това доколко го интересуват желанията ви и как ще се държи спрямо вас, ако започнете връзка.


Разходка с воден скутер, пикник в парка и други предугадени желания

Най-вероятно сте се озовали в американска комедия, в която главният герой показва на другите господа колко е лесно да се свали момиче. Възможно е и да сте попаднали на истински сваляч. Той обича да прелъстява жени и ако е наистина опитен, ще го прави красиво и вълнуващо. Не забравяйте обаче, че женкарите не изграждат постоянни връзки – те само създават илюзията, че са влюбени.