Кажи ни къде те заведе на среща, а ние ще ти кажем какви са намеренията му

Мили момичета, знаем че неведнъж сте се чудили какви ли са намеренията на мъжа, с когото се срещате в момента. През ума ви минават какви ли не мисли и се опитвате да разгадаете какво се крие зад всяко нещо, изречено от потенциалния ви нов любим, но истината е, че има много по-прост начин да разберете какво иска той от вас. Единственото, което ни трябва като информация е къде е била първата ви среща, а ние ще ви кажем какви са плановете му за вас:

На разходка в парка

Разходката в парка не изисква никаква финансова инвестиция и обстановката е напълно спокойна. Много е вероятно с това действие, той да ви подсказва, че не можете да очаквате големи материални жестове от негова страна, но в същото време има романтична душа. Напълно е възможно и просто да проверява колко си подхождате и какви са интересите ви. Разходката в парка е най-подходящият начин за това. Още по-обещаващо е, ако той предложи някаква дейност (каране на колела, кино под звездите, тенис на маса).



На кино

Този човек вероятно не е лошен от чувство за романтика. Има различни варианти – възможно е да си имате работа с киноман, но може би човекът просто иска да тества доколко имате общи предпочитания. Киното е добър начин да се сближите, тъй като след филма ще можете да обсъдите това, което сте видели и така да имате тема за разговор. Също така тъмната зала създава една по-интимна атмосфера и предразполага една целувка по време на филма или поне някое-друго невинно докосване.

На ресторант или кафе

Ако един мъж ви кани на ресторант, не се съмнявайте, че той има най-малкото сексуални намерения към вас. По време на обяд, вечеря или просто на кафе може много ясно да проличи дали ще си паснете в леглото. Обърнете внимание на най-неудобния момент – плащането на сметката. Ако той е съгласен да си я разделите наполовина, то трябва да знаете, че това ще му бъде отношението и занапред към вас. Няма да има нищо против да делите всичките си разходи наполовина. В случай, че за вас това е съществен елемент, обърнете внимание. Ако пък той настоява да плати цялата сметка, можете да сте сигурни, че в бъдеще ще прави всичко възможно да ви глези и да се грижи за вас и финансово.



На гости у тях

Този човек просто иска да ви подскаже, че ужасно много ви желае и че интимността ви е неизбежна. Разбира се, вие избирате дали сте съгласни на това. Но в случай, че искате по-дълъг период на ухажване и въздържание от секс, не се съгласявайте да се срещате у тях твърде бързо.



На боулинг, кънки, езда или друго подобно забавление

На човека определено не му липсва фантазия, което е прекрасно – никога няма да ви е скучно с него. Той ви показва, че хем е романтичен, хем иска да ви направи перфектно впечатление и определено ви харесва. Струва си да му обърнете достойно внимание, защото май май има сериозни намерения към вас.

На спортно събитие

Ако вие сте спортно момиче и той го знае, явно се опитва да ви угоди. Няма причина да не го целунете поне за това усилие. Но в случай, че вие сте равнодушна към спорта, то той просто иска да угоди на себе си, което говори по-скоро за егоизъм.

Четете още: 8 изпитани начина да срещнете любовта