Киану Рийвс и Уинона Райдър са женени от 29 години?

26 ноември 2021 | 08:03
6698
0
Снимки: Getty/Images
0

Киану Рийвс хвърли бомба в мейдийното пространство тези дни, като каза, че той и колежката му Уинона Райдър са женени. При това не от ден или два, а от цели 29 години.

Така въпросният им евентуалн брак се оказва един от най-дълго просъществувалите в Холивуд.Церемонията се състояла през 1992 г. по време на снимките на култовата лента "Дракула", режисиран от Франсис Форд Копола. Тогава двамата се врекли във вечна вярност един на друг пред очите на бога в присъствието и благословията на истински свещеници. 

"Направихме цялостна брачна церемония с истински свещеници", споделя актьорът във видео за "Esquire". "Уинона казва, че сме женени. Копола казва, че сме. Така че предполагам, че сме женени... пред очите на Бог."Още през 2018 г. двамата актьори разговаряха с "Entertainment Weekly" по темата, докато рекламираха комедията "Дестинация сватба".

"В тази сцена Франсис използва истински румънски свещеник. Ние действително сключихме брак в "Дракула". Мисля, че сме женени в истинския живот", отбелязва и Уинона.

Четете още: Заради критиките ѝ към транссексуалните: Джоан Роулинг със заплахи за живота

Още по темата

Коментари

Добави Коментар

Най-четени