Ким Кардашиян и Пийт Дейвидсън потвърдиха романса си, докато позират по пижами (Снимки)

Ким Кардашиян и Пийт Дейвидсън потвърдиха слуховете за романтична връзка между тях, след като за бяха заснети за първи път заедно, облечени в еднакви пижами на марката SKIMS.

41-годишната рилити звезда закачливо позира до 13 години по-младия от нея комик пред камерите на комедийното шоу Saturday Night Live в имението на майка си – Крис Дженър, в Палм Спрингс.

Докато Пийт безпардонно размахва средния си пръст, Ким показва знака на победата. Крис, която също е по пижама на бранда, е заела по-скромна позиция, но не и без любимите ѝ слънчеви очила. Между двете дами пък се е изпъчил рапърът Флавър Флав, но без пижама.

View post on Instagram
 


Ким, която се раздели със съпруга си Кание Уест през февруари, изглежда напълно спокойна и щастлива в компанията на Пийт.

Известно е, че фамилия Кардашиян отпразнува рождения ден на актьора във вторник, когато той навърши 28 години. Все още не е ясно дали пижаменото парти, организирано от звездния клан, е било пищно и бляскаво, или се е провело в тесен семеен кръг.

На друг кадър Пийт е застанал до легендарния рапър, гордо демонстрирайки часовника на врата си.



62-годишният Флав сподели груповата снимка в своя Instagram с малко необичаен надпис: „Празнувам рождения ден на моя осиновен син Пийт Дейвидсън с легендата Ким Кардашиян и Крис Дженър. Пийт... Никога не съм свалял часовник от врата си, за да го дам на някой и ти ще бъдеш последният човек, заради когото правя това... изглежда много добре на теб... честит рожден ден."

Уилям Джонатан Дрейтън-младши, както е истинското име на Флав -младши, бе обвинен в домашно насилие през октомври.

Според наказателната жалба, публикувана в TMZ, се твърди, че рапърът е мушнал пръст в носа на предполагаемата жертва, хванал я, блъснал я и грабнал телефона от ръката ѝ.

View post on Instagram
 

Адвокатът на Флав - Дейвид Чесноф, сподели тогава пред TMZ: „В случаите на предполагаемо домашно насилие обикновено има две страни в историята и ние ще обясним нашата страна в съдебната зала, а не в медиите“.

Що се отнася до Ким и бившият ѝ любим – Кание, към момента какви чувства изпитва той към смуглата красавица, не е известно. От една страна, той се отказа от нея в Инстаграм и се появи публично с нова приятелка наскоро. В същото време той все още нарича Ким своя съпруга и казва, че иска да бъде с нея и четирите им деца.

Според източници Ким се чувства страхотно в компанията на Пит, въпреки разликата във възрастта. Дейвидсън ѝ обръщал много внимание, правел ѝ комплименти и я развеселявал с шегите си. Близки до звездата твърдят още, че именно това ѝ е липсвало най-много в брака с Кание. По думите им животът с него не бил толкова безгрижен.

От своя страна Пит е известен с многобройните си звездни завоевания сред дамите от шоубизнеса. Сред известните имена, с които е излизал, са Кейт Бекинсейл, Кая Гербер, Емили Ратайковски, Маргарет Куали, Кази Дейвид и Ариана Гранде, за която дори беше сгоден.

На въпрос, зададен му в шоуто Saturday Night Live, относно слуховете за връзката му с Ким, той отговаря така: „Искам да говоря за това, защото много хора, минавайки покрай мен шепнат и ми правят очи, интересувайки се от интимния ми живот. Но, да, вярно е.

За него бившата му изгора Емили Ратайковски казва следното: "Той е висок, усмихнат и чаровен. Очевидно жените го намират за много привлекателен".

View post on Instagram
 

Четете още: Камила Кабейо и Шон Мендес обявиха официално, че се разделят, защото...