Автор
Woman.bg

Ким Кардашиян нае сексолог, за да спаси брака си

Ким Кардашиян, която е мечта за милиони мъже по света, има проблеми вкъщи.

Оказва се, че сексфурията, на която много жени искат да приличат, е наела сексолог, за да върне искрата в брака си.
За това писа изданието Radar online.

View post on Instagram
 

„В момента двамата живеят почти разделени. Работата отива на развод. И Ким се притеснява от това”, коментира близък до двойката. И допълва, че Ким и половинката ѝ – Кание Уест, са ходили пробно на семейни консултации преди години и това е спасила брака им тогава. Съпрузите се надяват, че професионалната помощ може да свърши работа и сега.

Ким и Кание се отдалечили след раждането на четвъртото им дете – Псалм. Въпреки че бебчето бе износено от сурогатна майка, грижите за него отнемат доста време. Кание пък от своя страна се е отдал на религията и това допринесло допълнително за отдалечаването на съпрузите един от друг.

View post on Instagram
 

„Те ходят на сеанси веднъж седмично и всеки от тях разказва за своите разочарования на експерта, който пък им дава съвети как да се сближат отново”, разказва още за изданието неговият източник.

Друг проблем за отношенията било и психичното заболяване на Уест, което се характеризирало с честа смяна на настроението, спадове и неспособност да се справя с живота.

Ким е наела екип от специалисти, които да следят за състоянието на съпруга ѝ, докато е на турне. „Той казва, че се чувства добре и няма нужда от помощ, но Ким се притеснява”, разказва още близкият до звездната двойка.