Някои от звездите са се разделили с девствеността си шокиращо рано, а други пък са останали непорочни до над 20-годишна възраст.

Рапърът Крис Браун призна в скорошно интервю, че е загубил девствеността си на 8 години. Неговият колега Лил Уейн пък на 11.

Крис Браун като дете

Джони Деп спал с жена за първи път на 13 години. На тази възраст е бил и първият път на Томи Лий.

Преди години в интервю пред Опра Уинфри Ким Кардашиян сподели, че е изгубила девствеността си с момче, с което е излизала от 2 години. Това се е случило, когато е била "почти на 15".

Друга сестра от клана Кардашиян – Клоуи, пък правила секс за първи път на 14 години.

Меган Фокс призна, че този важен момент в живота на всяка жена е изживяла на 17 години с първата си голяма любов. Актрисата винаги е казвала, че това било невероятно преживяване.

Чаровната актриса Брук Шилдс се е разделила с невинността си на 22-годишна възраст.

„Сексът е за след брака. Мъжете трябва да уважат, че това е моя избор. Ако не го направят, значи не ме искат. Когато пътуваме заедно за първи път, спим в различни стаи.“, признава Адриана Лима пред списание GQ. Именно тези убеждения са причината звездата да остане девствена до 27-годишна възраст и да изгуби невинността си със съпруга си Марко Ярич.

"Когато бях по-млад, повечето ми приятели загубиха девствеността си с проститутки, не, че има нещо лошо в това. Но трябваше да си платят. Буквално. Аз исках да изчакам правилното момиче и то се появи, когато бях на 25 години", споделя Енрике Иглесиа.

"Е, като бях по-малък, ходех смешно, не бях общителен и всъщност бях малко смотан, така че и аз да бях, и аз нямаше да се харесам", признава си Крис Мартин, като допълва, че е правил секс за първи път на 22 години.

"Реших, че моята девственост е нещо ценно, нещо, което притежавам и трябва да даря. Това беше чест, която трябваше да се заслужи." С това изказване Лиса Кудроу обяснява решението си да остане девствена до 31-годишна възраст.

"Беше в Дъблин, на незабравимия ден 30 април 1988 година, нощта на Евровизия. Той се качи с мен в стаята ми. Бях щастлива, че съм насаме с мъжа, когото обичах. Имах много ясен план", пише в автобиографията си Селин Дион.

Бионсе била „неопорочена”, когато срещнала Джей Зи, твърди самата тя.

"Хората сигурно ще са изненадани, че нямам никакъв опит. Когато бях на 12-13 години, срещнах първия си приятел и останахме заедно, докато станах на 17 години. На тези години това си е дълга връзка. Винаги съм била много вярна и малко по-зряла за възрастта си. Но тогава бях още малка, така че това не беше истинска връзка, не сме живели заедно... И не сме... сещате се. Това е единствената ми връзка с момче и от тогава съм имала само още един мъж в живота си - Джей", споделя певицата пред сайта MediaTakeOut.com.