Когато любовницата ти роди дете и съсипе семейството ти

19 април 2022 | 17:32
13965
11
снимки: Pexels
11

Както се казва - случва се и в най-добрите английски семейства. Страстта бавно отстъпва пред рутината, сексът отстъпва пред умората и дори след години, прекарани в силна любов, понякога идва моментът на изневярата. Но колкото и крачката встрани да е разбираема, тя може да остави тежки последствия. Както в днешната ни история:

"Със съпругата ми сме заедно от 18 години. Имаме две прекрасни дъщери, а аз я обичам безкрайно. Винги сме се разбирали, но истината е, че с времето започнахме да правим все по-рядко секс, който стана и някак скучен с годините. Но дори и не помислях за изневяра. До миналата година. 

Тогава в офиса дойде нова колежка, с която се харесахме още от пръв поглед, но стоях настрана от нея, защото не исках да предавам доверието на съпругата си. Няколко седмици по-късно, след като я видях за пръв път, се заговорихме. Беше толкова приятно, че започнахме и да си пишем. Не можех да повярвам колко много си приличаме. Споделяме общи интереси, дори имаме еднакво чувство за хумор. Бързо си допаднахме, признахме си, че чувствата ни един към друг са взаимни, но аз я предупредих, че няма да направя нищо, защото съм женен. Тя го прие и не се е опитвала да ме разубеди.

жена

Скоро обаче започна да излиза с друг мъж. И аз не можех да го понеса, затова я поканих да изпием по едно питие. Не мога да излъжа - нощта беше прекрасна, накрая просто спахме заедно в хотел наблизо. Беше толкова страстно, това момиче беше всичко, което жена ми не е. 

През следващите месеци продължихме да се виждаме от време на време и си прекарвахме страхотно. Докато един ден тя не съобщи в офиса, че напуска. Тогава ми каза, че се мести в друга фирма на по-висока длъжност и ме помоли да не я търся повече. Съгласих се и въпреки че страдах известно време, продължих нататък, защото знаех колко обичам съпругата си, въпреки незадоволителния ни интимен живот.

 

Всичко тъкмо се беше наредило, докато няколко месеца по-късно това момиче не се появи отново в живота ми. Обади ми се, за да ми съобщи, че е родила дете, а аз съм бащата. Не можех да повярвам и затова направихме тест за бащинство, който потвърди, че бебето наистина е мое. Нямах какво друго да направя, освен да съобщя на съпругата си за случилото се. 

жена, мъж

Днес жената, която толкова много обичам, е съсипана заради мен. Доверието ѝ към мен се изпари напълно, а дните ни заедно са толкова потискащи. Толкова искам всичко да бъде както преди. Какво да направя?", А. 

А вие, скъпи читатели, какъв съвет бихте дали в подобна ситуация? 

Четете още: 63-годишната Мадона се появи с 27-годишното си гадже на премиерата на концертния си филм по мрежест чорапогащник и секси бюстие

Още по темата

Коментари

11
  20 април 2022 | 16:34 отговор
 

Не любовницата му е разбила семейството, а самият той.

 
10 празни
  20 април 2022 | 11:23 отговор
 

празни го навън или изобщо не се хващай с любовници.

 
9 sdic
  20 април 2022 | 11:08 отговор
 

Ti ne si obi4al zenasi,zavista kym drugite te e pogubila

 
8 марги
  20 април 2022 | 11:03 отговор
 

Не случайно изневярата е смъртен грях, понеже убива духовно поне трима души! Тегли си последствията, нищо счупено не може да се залепи...но можеш да изповядаш този грях и Господ ще ти прости ако се разкаеш.

 
7
  20 април 2022 | 10:54 отговор
 

Отрепай се.

 
6 А
  19 април 2022 | 22:42 отговор
 

О презерватива е измислен още при римляните и сега има ултра фин който е прекрасен така че братя опичайте си акъла .

 
5 Диди
  19 април 2022 | 22:41 отговор
 

Така е ,заради тая блага рана войни са ставали.Направо си згъвай цирка и при новото семейство.Шаро,като се забавлява не взе мерки,а сега олеле.Било ти скучно в интимен план .Да беше поговорил със съпругата си за това.Сега нека ти е весело.Да си си опичал акъла!

 
4 werrtte55
  19 април 2022 | 21:09 отговор
 

Хич да не ти пука! Това е бял кахър! Има семейства дето и едно дете не могат да направят та ходят по сурогатни майки и инвитро! И пълнят джобовете на бялата мафия... То впрочем няма смисъл и да си женен! Та после да пълниш джобовете на айдукати и съдии за развод...

 
3 прибиращ
  19 април 2022 | 19:51 отговор
 

прибиращ я в къщи и си живееш с двете си жени. ще ти раждат деца, ще си помагат една друга с децата и домакинството. като ще сме толерантни с педалите, защо да не сме толерантни и към официалната полигамия.

 
2 Джон ТриБолта
  19 април 2022 | 18:31 отговор
 

Ценностите ги няма .. Това, което е останало е егоизъм и гордост. Хората са се отделили от вярата в Бог и робуват на светското и плътско влечение.

 

Добави Коментар

Най-четени