Когато любовницата ти роди дете и съсипе семейството ти

Както се казва - случва се и в най-добрите английски семейства. Страстта бавно отстъпва пред рутината, сексът отстъпва пред умората и дори след години, прекарани в силна любов, понякога идва моментът на изневярата. Но колкото и крачката встрани да е разбираема, тя може да остави тежки последствия. Както в днешната ни история:

"Със съпругата ми сме заедно от 18 години. Имаме две прекрасни дъщери, а аз я обичам безкрайно. Винги сме се разбирали, но истината е, че с времето започнахме да правим все по-рядко секс, който стана и някак скучен с годините. Но дори и не помислях за изневяра. До миналата година.

Тогава в офиса дойде нова колежка, с която се харесахме още от пръв поглед, но стоях настрана от нея, защото не исках да предавам доверието на съпругата си. Няколко седмици по-късно, след като я видях за пръв път, се заговорихме. Беше толкова приятно, че започнахме и да си пишем. Не можех да повярвам колко много си приличаме. Споделяме общи интереси, дори имаме еднакво чувство за хумор. Бързо си допаднахме, признахме си, че чувствата ни един към друг са взаимни, но аз я предупредих, че няма да направя нищо, защото съм женен. Тя го прие и не се е опитвала да ме разубеди.

Скоро обаче започна да излиза с друг мъж. И аз не можех да го понеса, затова я поканих да изпием по едно питие. Не мога да излъжа - нощта беше прекрасна, накрая просто спахме заедно в хотел наблизо. Беше толкова страстно, това момиче беше всичко, което жена ми не е.

През следващите месеци продължихме да се виждаме от време на време и си прекарвахме страхотно. Докато един ден тя не съобщи в офиса, че напуска. Тогава ми каза, че се мести в друга фирма на по-висока длъжност и ме помоли да не я търся повече. Съгласих се и въпреки че страдах известно време, продължих нататък, защото знаех колко обичам съпругата си, въпреки незадоволителния ни интимен живот.

Всичко тъкмо се беше наредило, докато няколко месеца по-късно това момиче не се появи отново в живота ми. Обади ми се, за да ми съобщи, че е родила дете, а аз съм бащата. Не можех да повярвам и затова направихме тест за бащинство, който потвърди, че бебето наистина е мое. Нямах какво друго да направя, освен да съобщя на съпругата си за случилото се.

Днес жената, която толкова много обичам, е съсипана заради мен. Доверието ѝ към мен се изпари напълно, а дните ни заедно са толкова потискащи. Толкова искам всичко да бъде както преди. Какво да направя?", А.

А вие, скъпи читатели, какъв съвет бихте дали в подобна ситуация?

Четете още: 63-годишната Мадона се появи с 27-годишното си гадже на премиерата на концертния си филм по мрежест чорапогащник и секси бюстие