Когато мъжът ти 10 г. те лъже, че е влюбен, а после разбираш, че мрази секса с теб

Любовните отношения винаги ще бъдат сложна тема и то най-вече, когато става дума за собствените ни такива. Ситуацията отстрани би могла да изглежда простичка, но ние сякаш се намираме в задънената улица на отчаянието и единствено терапевт може да ни посочи светлината в тунела. Следващата история е за една жена, която цяло десетилетие е живяла в лъжа. След толкова години брак и две деца мъжът ѝ съобщава нещо, което преобръща целият ѝ свят:

„Със съпруга ми сме щастливо женени от 10 години и имаме две прекрасни дъщери. Никога не сме имали проблеми в спалнята и досега всичко там е било много взаимно. Ако и на двамата ни се правеше секс – правехме, ако ни се почиваше – се гушкахме и в това нямаше нищо лошо. Мислех, че сме щастливи и си пасваме идеално. Да, никога не сме експериментирали, не сме гледали порнофилми заедно, не сме се отдавали на ролеви игри, но сякаш и не ни беше нужно. Небето над любовта ни изглеждаше съвсем ясно и наистина се чувствах щастлива, докато един ден той не ми заяви нещо ужасно.



Думите му ми дойдоха като гръм, когато ми сподели, че аз изобщо не го възбуждам. Обвини ме в това, че не нося маникюр, косата ми е твърде къса и никога не нося червило, а и не ме бивало особено в леглото. Просто така, от нищото!



Няколко минути по-късно, когато започнах да идвам на себе си, го попитах тогава защо е правил секс с мен толкова години, а отговорът му беше кратък и болезнен – от безизходица. След това просто се обърна и излезе. Какво да правя и защо се случи така?“, Ани.

Отговорът на експерта:

Първо искам да кажа, че нито една жена не заслужава да чуе тези думи и искрено съжалявам за това, което ти се е случило. Толкова е грубо!

За огромно съжаление, на повечето хора им е трудно да говорят за секса и за собствените си фантазии и желания. Причините за това са много, но най-вече не можем да намерим точните думи и начин да бъдем напълно откровени с партньора. Също така го има и страха, че любимият ни човек няма да ни разбере и ще приеме желанията ни за ненормални и извратени.



За хубавите сексуални отношения, е нужно да има много доверие вътре в двойката, от значение и опитът на всеки от партньорите.

Хората просто много често крият истинските си желания в секса, потискат ги и не осъзнават, че това вреди на връзката. Либидото е огромна сила, а незадоволените фантазии могат да докарат партньора до агресия и озлобление. Търпението му от собственото потискане на желанията се изчерпва и разговорите с любимия човек постепенно се превръщат в упреци и скандали.

Що се касае до конкретната ситуация, с твоя човек трябва да поработите върху изграждането на доверие, стабилна комуникация, която да е най-вече в посока секс. Защото както Лев Толстой е казал: „Най-мъчителната трагедия е била, е и ще бъде тази в спалнята.“

Четете още: 3 горещи техники за разтърсващ орален оргазъм