Когато ти си влюбена в него, а той се чуди кога ще забременее жена му

Човек и добре да живее, все някога се влюбва точно в този, в когото не трябва. Представяте си го, нали – цял свят, пълен с мъже, но вие си харесвате онзи, който вече е зает... И не само това, но и той си пада по вас, дори започвате тайна афера. И докъде води това? Вижте в днешната ни история:

„Аз съм учителка по физическо, а той е директорът на училището, в което работя. Харесвам го още от първия ми работен ден, защото е изключително поддържан и очарователен мъж, а на всичкото отгоре е и интелигентен.

Моя милост е на 24, а той е на 35. Започнах работа преди 3 години и от тогава той винаги се е държал прекрасно с мен. Дори през първата година, когато трябваше да се науча как да общувам с по-проблемните деца, ми оказа невероятна подкрепа. Винаги съм усещала силно привличане помежду ни, но до миналата година нищо не се беше случило, въпреки че определено флиртувахме един с друг. Един ден обаче, докато тренирах на двора по време на свободен час, той дойде при мен и се заговорихме. Този път обаче привличането се усещаше много по-силно и не можах да се сдържа. Просто го бутнах, за да се скрием в един от ъглите около училището и се целунахме. За щастие никой не ни видя, а целувката беше толкова страстна...



От тогава до днес се видяхме няколко пъти, за да правим секс. И то страхотен! Сега, по време на локдауна, имаме още повече възможности да се виждаме, но има един голям проблем. През седмицата можем да сме заедно, но през уикендите няма как да се виждаме. Дори не мога да му се обаждам или да му пиша съобщения, защото той е женен. Аз обаче усещам колко много се влюбвам в него и това ме измъчва. Чувствам се така, сякаш в тези дни не съществувам за него.

Съвсем наскоро той ми сподели, че жена му много иска да си направят бебе. Ако трябва да съм честна, разстроих се, защото започнах да се чудя дали изобщо нашите отношения имат някакво бъдеще. Той от своя страна ми сподели, че не знае какво да направи и се чувства разкъсан между двете ни. Страх ме е, че ако тя забременее, това ще е краят за нас. Какво да направя“, Таня.



Съветът на специалист:

Тайните срещи за секс и тръпката да не бъдете хванати в училище, няма как да ти дадат яснота за бъдещето и дали изобщо имате такова заедно. За момента ти му даваш всичко наготово – тръпката, която му липсва от семейния живот. За него ти и съпругата му сте като два различни свята. Ако искаш наистина да разбереш дали държи на отношенията ви, просто спри да правиш секс с него. По този начин и ти ще откриеш дали искаш да сте заедно, защото връзката не е само един полов акт.

Четете още: Аууу, това ли е новото гадже на Дженифър Анистън?