Кои са основните врагове на секса?

23 декември 2009 | 09:14
8648
4
4

Какво може да развали сексуалния ви живот? Оказва се, че факторите, които могат да повлияят отрицателно на либидото ви са много.

Европейски сексолози направиха списък на основните врагове на удоволствието по време на секс. Първо място в класирането са заели т. нар. лоши навици. Пушенето и консумацията на алкохол води до намаляване на сексуалното желание.

Следващият „рисков фактор" ни се стори доста интересен. А това са сексуалните образи, с които ни заливат от телевизионния екран и списанията. Оказва се, че моделката с огромни гърди или секси мачото, които ни представят медиите, биха могли да ни накарат да загубим интерес към партньора си.

Следващият фактор, който може да повлияе зле на сексуалния ни живот, е работохолизмът. Ако мислим само и единствено за работа, рискуваме рязко да намалим желанието си за секс или още по-лошо - то напълно да изчезне.

При жените особено важни са отношенията с партньора и доверието в него. Непрекъснатите караници в една връзка могат да бъдат също толкова пагубни за интимните отношения, колкото и лошите навици.

Коментари

4
  06 септември 2011 | 23:38 отговор
 

 
3 :)
  28 май 2010 | 13:19 отговор
 

Гост Е то какво открих в един сайт: Не четете отговорите преди да отговорите на въпросите, иначе няма да ви е интересно 1.Напиши името на човек от срещуположния пол. 2.Кой е любимият ти цвят от тези:жълт,черен,червен,син или зелен? 3.Първият ти инициал:А-К,Л-Р,С-Я. 4.Месецът ти на раждане. 5.Кой цвят харесваш повече,черно или бяло? 6.Напиши името на човек от същия пол като теб. 7.любимото ти число? 8.Калифорния или Флорида? 9.Кое харесваш повече:Езерото или океанът? 10.Напиши желание. . . Отговорите: 1.това е името на човекът,в който си истински влюбен. 2.Ако си избрал: Червено-Ти си жив и изпълнене с любов Черен-Ти си скромен и агресивен Зелен-Твоята душа е щастлива и излъчваш спокойствие Син-ти си човек със спонтанен характер Жълто-ти си щастлив човек и даваш добри съвети на другите хора 3.Ако инициалът ти е: А-К-имаш много приятели и любов в живота Л-Р-Опитваш се да се насладиш на живота и любовта ти скоро ще разцъфне С-Я-Обичаш да помагаш и бъдещето ти изглежда добро 4.Ако си роден в: Януари-Март-Годината ще е много добра и ще разбереш че си се влюбил в този който не си очаквал Април-Юни-Ще имаш силна връзка,но тя няма да трае дълго Юли-Септември-Ще имаш незабравима година с много промени Октомври-Декември-Годината няма да е от най-добрите,но ще откриеш сродна душа 5.Ако избереш... Черно:Живота ти ще тръгне в различна посока,ще има много промени и ще се радваш на тях Бяло:Ще намериш приятел който ще ти се доверява и ще направи всичко това,номоже и да не го разбереш 6.Това е най-добрият ти приятел 7.това са броят на близките приятели,които ще имаш в живота си 8.Ако избереш... Калифорния-обичаш приключенията Флорида-романтична душа си 9.Ако избереш... Езерото-верен си на приятелите си и си малко резервиран океан-ти си спонтанен и обичаш местата с много хора 10.желанието ти ще се сбъдне ако пуснеш това в друг форум до 1 час

 
2 гЕОРГИ нИКОЛОВ дИНКОВ,МАГИСТЪР сОФИЯ,хРИЗ 37
  25 декември 2009 | 03:04 отговор
 

Много важен фактор е дискретността.Понякога ВИП ДАМИ търсят дисратност.Същото е и с Дами,които искат да запазят тайната на интимността.И изведнъж се оказва,че любопитни съседи започват коментари,въпреки,че стените на апартамента не позволяват такова воаьорство.На някои двойки не може да се повлияе,но в повечето случаи,дори при съмнение за запис стресира и води до отказ.Още една вечер в лошо настроение.Правене на ремонти по време на сън,чукане ,стържене и други шумове и край,съседите волно или неволно се намесват в интимността.Да бъдем толерантни в блоковите взаимоотношения и да не бъдем егоисти.Мъжете можем предварително да се договорим.

 
1 гЕОРГИ нИКОЛОВ дИНКОВ,МАГИСТЪР сОФИЯ,хРИЗ 37
  25 декември 2009 | 02:48 отговор
 

Госпожо,ЧРХ!Важен фактор е сладките думи между партньорите и нежността .Когато погалиш котенце,то започва да мърка и да се гали.Иска нежност.Мисля че всяко живо същество ще отреагира на жежност.Натрапването,на всяка цена секс за някои Дами може да създаде враждебност.Прави сте за стереотипите,които ни внушават в рекламите и потока от филми.Например аз харесвам стройни жени независимо от ръста,но всички те с прилични гърди,дори инфантилни.Внушаване на мъжете,че огромните силиконки могат да ни възбудят и "вкарат" в леглото.Естествени гърди,пазени от партньора,галени нежно,за да им се радваме дълго заедно с цялото няло.

 

Добави Коментар

Най-четени