Преди няколко дни научихме, че месец януари е бумът на разводите. Причината за това се крие в напрежението, което се получава между двойките по време на празниците. Много партньори решават, че трябва да започнат годината на чисто и направо да дадат нов старт на любовния си живот, като подадат молба за развод. Други пък се оказа, че предпочитат да не развалят семействата си, а просто да се позабавляват зад гърба на половинката си.



Не звучи добре, но е факт – мнозина не виждат причина да се конфронтират с уж любимия си човек, както и да нарушават домашното си спокойствие. Те имат нужда от нова тръпка и виждат началото на годината като перфектен момент за това. Проучване, проведено във Великобритания, сочи че регистрациите в сайтовете за запознанства нарастват значително още през първите дни на януари.

Според анализаторите до края на месеца ще се зародят стотици хиляди нови извънбрачни афери. Истината е, че макар и това решение да се струва добро на кръшкачите, в крайна сметка почти винаги изневерите са началото на разтрогването на един брак.



Четете още: 3 причини, които ви карат да изневерявате