Колко жени са склонни да се откажат от секс заради сладко?

08 октомври 2014 | 11:50
3207
1
1

1/5 от жените биха предпочели да похапнат изкусителна торта, вместо да се отдадат на интимни ласки с партньорите си, пише в. "Дейли стар", позовавайки се на резултатите от проучване, направено във Великобритания сред 2000 души по случай Националната седмица на тортата.

Анкетата по поръчка на "Мистър Киплинг" разкрива също, че много от дамите биха се отказали от виното, а 13% биха спрели да използват мобилния си телефон, ако това е единственият начин да се "натъпчат" с любимото си сладко изкушение. Допитването показва още, че един на осем служители е пробвал да си осигури благоразположението на шефа с торта, пише БГНЕС.

11% от мъжете са "ухажвали" партньорка с любимото изкушение срещу 7% от дамите, които са се опитвали да установял дали "любовта на мъжа минава през тортата".

"Оказва се, че макар и дребно изкушение, тортата е едно от нещата, без които нацията ни просто не може да живее", казва Клер Харисън-Чърч от "Мистър Киплинг".

Четете още: Десет секс пози за максимално удоволствие на жената

Още по темата

Коментари

1 InternetPari
  08 октомври 2014 | 18:27 отговор
 

ПЕЧЕЛЕТЕ РЕАЛНИ $$$$$$$$ДОЛАРИ. ЕДИНСТВЕНОТО КОЕТО ТРЯБВА ДА НАПРАВИТЕ Е ДА СЕ РЕГИСТРИРАТЕ. БЕЗ ДА ИНВЕСТИРАТЕ СОБСТВЕНИ СРЕДСТВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФО ТУК. ------------------------------ P A R I N E O B U X - F R E E - B G

 

Добави Коментар

Най-четени