Коя е любимата секс поза на мъжете и на жените?

12 април 2017 | 15:30
27410
3
3

Колкото и да опитваме да разнообразим сексуалния си живот, колкото и нестандартни решения да взимаме при изпълнението на най-често практикуваната гимнастика в спалнята, има една поза, която се нарежда твърдо в челната позиция в списъка на най-желаните и любими секс позиции както от мъжете, така и от жените.

Допитване, проведено с 2000 американци и британци от сайта Dr.Ed.com, изясни коя е най-предпочитаната и от двата пола секс поза. Над 35% от участниците посочват кучешката поза. Тя е следвана от мисионерската и каубойската.


Според психолози причината за това е, че кучешката поза позволява на мъжа да владее положението и да определя темпото. Което пък от своя страна доста се харесва на представителките на нежния пол, които обожават да се оставят на ласките и контрола, наложен от силните им половинки. Самата поза също така позволява по-дълбоко проникване и усещане за пълнота и удоволствие.

 

На второ място жените посочват мисионерската. Мъжете обаче предпочитат повече каубойската, при която жената е отгоре. На трета позиция мъжете нареждат аналния секс, който при дамите не попада дори в топ 10 на най-предпочитаните секс пози от тях.

Четете още: 5 неща, които трябва да знаете за секса в кола

Прочети повече на: http://woman.bg/n/5-neshta,-koito-tryabva-da-znaete-za-seksa-v-kola.50296.html
5 неща, които трябва да знаете за секса в кола

Прочети повече на: http://woman.bg/n/5-neshta,-koito-tryabva-da-znaete-za-seksa-v-kola.50296.html

Още по темата

Коментари

3
  27 април 2017 | 12:45 отговор
 

От кога пък аналният секс стана секс поза?

 
2 Чочолина
  14 април 2017 | 22:03 отговор
 

Много ги разбираш нещата батко:)къде да те намеря?

 
1 Бат'Паци
  14 април 2017 | 19:14 отговор
 

Мъжете обичаме да гледаме всичко което се случва при секса,затова задната прашка (в това число и аналния секс)е за предпочитане.Иначе свирката за начало и край е на пиедестал,не е ли така, момичета???

 
 
24 август 2019 | 21:44

Гледаш много порно.

Добави Коментар

Най-четени