Коя от двете ще избере той: Годеницата или уникалната си любовница?

Има месеци, дори години, в които сме изключително самотни, а има и периоди, в които не само че имаме някого до себе си, но и трябва да избираме между него и още един човек. Ето тази дилема понякога може да бъде убийствена и често не приключва добре или с две думи – от два стола на земята.

И следващата история е за един мъж, който е влюбен и в годеницата си, и в любовницата си и затова се обръща за съвет към специалист:

„Имам годеница, която обичам безкрайно много. С нея сме заедно от 5 години и имаме дъщеря, която все още е бебе. Преди няколко месеца обаче с бъдещата ми съпруга започнахме да се караме често и дори стигнахме до там да си дадем почивка един от друг.

Тогава получих покана за приятелство от много чаровно момиче във Фейсбук. Приех я и се заговорихме. Чатът ни беше приятен и след седмица-две се срещнахме на живо. Химията помежду ни се оказа доста силна и стигнахме до секс.



Ако трябва да бъда честен, тогава не ѝ казах нищо за годеницата ми и дъщеря ми. Тя мислеше, че съм свободен. Не исках да усложнявам ситуацията допълнително, защото мислех, че това ще е просто секс за 1-2 нощи. Много добре разбирах, че правя нещо нередно, но това момиче наистина ми харесваше и двамата си прекарвахме страхотно. Отношенията ни прераснаха в афера и продължихме да се виждаме през следващите 2-3 месеца.

Преди няколко седмици обаче аз поисках да се върна при годеницата ми, защото осъзнах колко много я обичам. Освен това, наближаваше първият рожден ден на дъщеря ни и нямаше как да не съм при тях.

Въпреки това обаче продължих да се виждам с момичето, с което вече имах афера, но в един момент стана доста трудно и разбрах, че трябва да прекратя отношенията си с нея и да ѝ призная всичко.

Видяхме се, разказах ѝ за годеницата ми и дъщеря ни. Тя го прие много зле, разстрои се, а аз се почувствах ужасно, когато видях колко съм я наранил.



От друга страна отношенията ми с майката на детето ми се подобриха. Тя не подозира, че имам връзка с друга, все още живее с идеята, че съм бил сам през тези три месеца.

Преди няколко дни се видях отново с другото момиче, защото исках да прекратя взаимоотношенията ни. Само че в момента, в който я видях чувствата ми към нея се завърнаха като вулкан и не можах да ѝ устоя. В крайна сметка завършихме в леглото и сега не знам какво да правя.



Знам, че всичко това е адски нередно, но не мога да изкарам това момиче от ума си. Имам чувството, че съм лудо влюбен и в нея, и в годеницата ми. Безкрайно трудно ми е да избера между двете.“, Никола.

Мнението на експерта:

Не мога да взема решението вместо теб и не мога да ти кажа коя от двете жени трябва да избереш. Това зависи изцяло от теб, но е добре да знаеш, че нищо няма да се реши, ако продължиш да си и с двете.

Да, сигурно правиш страхотен секс с любовницата си, но нямаш никаква представа дали отношенията ви ще издържат дълго време. Съветвам те да ѝ кажеш, че имаш нужда от почивка и да се опиташ да бъдеш само с годеницата ти.


А колкото до спречкванията ти с нея, трябва да си изясните отношенията, дори и само заради дъщеря ви. Ако в крайна сметка решите, че връзката ви не може да потръгне отново, тогава си дай малко време насаме и след това опитай с другото момиче и виж дали това помежду ви не е било просто един хубав секс
.

Четете още: Ето защо си умирате за секс, когато сте в цикъл