Автор
Woman.bg

Край: Майкъл Дъглас и Катрин Зита Джоунс се развеждат!

Майкъл Дъглъс е поискал развод от съпругата си Катрин Зита Джоунс, съобщава печатното издание на списание "Стар", което ще излезе на 12 август с корица за многомилионния развод на двамата актьори.

След години на борба с психичното заболяване на Катрин, Майкъл е готов да се откаже от всичко, коментира изданието.

Актрисата говори открито за биполярното разстройство, от което страда и което може да я вкара в клиника до края на живота й.

Тя беше настанена в клиника за лечение преди няколко месеца. Състоянието й се изразявало в резки промени на настроението и депресия. Съпругът на звездата призна, че тя "най-накрая е на път да се възстанови напълно".

Четете още: В гардероба на: Катрин Зита-Джоунс

"Справя се чудесно и нямам търпение да я видя отново", каза тогава 68-годишният Дъглас. Той обясни, че психическото състояние на човек е непредсказуемо, но Катрин най-накрая е успяла да се откъсне от този хлъзгав наклон, по който била тръгнала.

Цялата тази битка изглежда се оказала не по силите на Дъглас, който предпочита да даде 300 милиона долара на бившата си съпруга след развода, отколкото да продължава да живее с нея под един покрив. Информацията не е потвърдена от звездите, пише БГНЕС.