Автор
Ева Григорова

Красотата не е най-важното: 7 неща, които най-често мъжете запомнят при първа среща

Отивайки на първа среща, най-често се фокусираме върху външния си вид - прическа, тоалет, грим.

И разбира се те имат значение, но сега ще ви споделим няколко доста важни други аспекти, които между другото влияят на това дали тази среща ще бъде първата или последната.

Ето ги и 7-те неща, които Той задължително ще забележи на първа среща:

Очите

Проучванията показват, че мъжете обръщат преди всичко внимание не на гърдите или дупето на момичето, а на очите. При това не на умелия грим, а на изражението на лицето като цяло. Какви емоции предавате с очите си? Ако една жена излъчва щастие и увереност, това се отразява в очите. И, разбира се, вял или мътен вид не добавя точки за привлекателност. Срамежливо гледане встрани или към пода също няма да остави добро впечатление. Погледнете директно и открито новия си познат. Е, внимавайте разбира се да не го зяпате. Не всеки може да издържи погледа на властна любовница или силна магьосница. Като цяло бъдете внимателни, в противен случай „омагьосването“ просто ще се провали, без дори да е започнало.



Усмивката

Цветът на косата не е толкова важен, господата предпочитат не само блондинки. Но независимо дали имате светли или тъмни къдрици, основното нещо е усмивката. Разбира се, никой не изисква от вас да се усмихвате през цялото време. Но от време на време зарадвайте мъжа с искрена усмивка, смейте се на шегите му, разкажете нещо смешно и вие. Не бъдете прекалено сериозни на първата среща и не насочвайте разговора към дълбините на философията на битието. Все пак първата среща не е за това. Трябва всичко да е леко и спокойно.

Стойката

Може да имате уникални гърди, изключителни бедра и изящна талия. Но ако въпреки това стоите прегърбени, уви, едва ли мъжът ще може да ги оцени. Жените с наклонени рамене и извит гръбнак изглеждат ... нещастни, сякаш тежестта на изминалите години ги притиска. За това, ако смятате, че имате този проблем, задължително поработете върху него.



Гласът

Чували ли сте израза, че жената обича с ушите си? Всъщност любовта към определени тембри на гласовете не е чужда и на силния пол. Някои си падат по висок момичешки глас, който звучи като сребърно звънче. Други са готови да хвърлят всичко в краката на дама с нисък алт. Във всеки случай това е въпрос на вкус. Никой обаче няма да оцени ужасяваща дикция. И със сигурност не трябва да мърморите тихо под носа си или рязко да повишавате или понижавате тона си, напомняйки на лоша театрална актриса. Всичко това може да отблъсне събеседника, който просто не разбира какво казвате.

Ароматът

Естествените аромати на тялото не могат да бъдат пренебрегнати, особено на първа среща. И тук няма значение кой парфюм и коя марка използвате, както и колко е скъп той. Спазвайте правилото за умереност и не изливайте половин флакон върху себе си наведнъж. Твърде силната миризма на ванилия, сандалово дърво, роза, иланг-иланг или кедър, ще отблъсне мъжа.


Емоционалното състояние

Въпреки факта, че мъжете не са толкова чувствителни като нежния пол, те лесно се забелязват емоционалното състояние на жените. Така че, ако не сте в добро настроение, по-добре отменете срещата. Агресивната, уморена дама не е най-приятният събеседник, така че срещата с нея може да е последната. Внесете нотка позитивизъм на първата среща, говорете за това, което наистина ви прави щастливи. Създайте положителен емоционален фон и в същото време се поинтересувайте от интересите на мъжа.

Умереност във всичко

Не забравяйте, че умереността не е равна на скука. Това означава, че сте намерили своята златна среда, в която изглеждате много хармонично. Не вярвайте на мъжете, те забелязват, че сте подстригали косата си, боядисали или сте направили други промени. Всеки представител на силния пол ще различи супермини от обикновена къса пола. Като цяло, ако обикновено не се обличате изключително предизвикателно, тогава не трябва да правите това и на първа среща.