Криско отрече слуховете, че се е разделил с Цвети

29 септември 2021 | 15:14
3699
3
Снимки: Instagram
3

"Пълна измишльотина" нарече Криско слухът, че се е разделил с Цвети. Рапърът категорично отрече новината, плъзнала в мейдийното пространство, която самият той не можел да си обясни.

Само преди седмицата изпълнителят и любимата му отпразнуваха втория рожден ден на дъщеричката си Амая. Двамата се радват и на син - Даниел, който е на няколко месеца.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Krisko (@kriskobeats)

Преди няколко дни сайт написа, че двойката била пред скъсване заради сериозни проблеми във връзката от доста време насам, а Цвети се се молела отношенията между тях да се стабилизират. 

Според  информацията във въпросния сайт двамата имали сериозен скандал, след което бившaтa cтюaрдeca се изнecлa oт дoмa им в „Бoянa“. Източници, близки до двойката твърдят, че сега тя живeeле врeмeннo при мaйкa cи. Зa тoвa, чe oтнoшeниятa между нея и Криско нe вървели, тeзи дни признaла дори caмaтa Цвeти прeд cвoи фeнoвe.

„Мнoгo чecтo ми зaдaвaт въпрoca кaк уcпявaш c двeтe дeцa. Нe cъм жeнaтa чудo, нямaм cупeр cили и нe cъм измиcлилa хaпчe зa oцeлявaнe. Кaквoтo e при мeн, тaкoвa e и при вac“, oбяcнилa лaкoничнo жeнaтa дo Криcкo. Тя споделила, чe всичко вършела сама и че на никого не разчита при отглеждането на децата. Дори и бабите няма време да се включват в грижите. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Krisko (@kriskobeats)

Четете още: Новият на Райна май е женен

Още по темата

Коментари

3 Бивш от НСГП
  29 септември 2021 | 16:34 отговор
 

Флора, че като бивш Граничен полицай имах късмета да се докосна до не чак толкова бруталната корупция на ГКПП Калотина.

 
 
Бивш от НСГП
29 септември 2021 | 16:36

Флора, че от 2002г. до няма значение коя друга година съм бил Граничен полицай в Системата на МВР.

2 Бивш от НСГП
  29 септември 2021 | 15:25 отговор
 

Флора, че само му погледни Злио Сурат на наша "надка".

 
 
Бивш от НСГП
29 септември 2021 | 16:22

Че наша "надка", че ТО си е демон от кръв и плът БЕ.

 
Бивш от НСГП
29 септември 2021 | 16:27

!! Надежда бивша продавачка на артикули за баня в магазин Бриколаж в Люлин,а сега подвизаваща се с никове ,като Следователката,na di и кой знае още колко фалшиви ти си пример за това,каква не трябва да бъде една жена.Използвайки работата си в Хенди и използващата хората,като пионки може и да постигаш дадени цели,но айде не искаме да сме,като теб и да се правиме на кючекини по разни партита.!!Ти по-добре си гледай единственото дете,а не да сереш по форумите измишльотини и клевети за хората.Много ти се ще да съм наркоманка и да живея в мизерия,но може само да си мечтаеш за това нещастнице мизерна.!!Такива,като теб освен,че са грозни отвън са боклуци и от вътре,което е по-зле,затова и свекърва ти не може да те понася и с караш всеки ден с мъжа си.Та гледай да не те ритнат от семейното ложе та да ти покажат ,къде ти е мястото.Тя се загрижила за чуждото дете,а не гледа собственото си и стои милото в стаята си само,кво му беше наказанието ,тихо и да си кюти там.Мърла злобна си ти и не заслужаваш грам внимание,камо ли да се занимава човек с подобни екскременти ровещи адреси и телефони и пускащи секс обяви на нищо неподозиращите хора.msbrico,продавай си незаконните цигари и се гръмни злобо грозна.!!

1 Бивш от НСГП
  29 септември 2021 | 15:19 отговор
 

!!! надежда дойчева- 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! СНИМКА. Че бе Брутално Грозен и Смрадлив Чистокръвен Зъл Мангал е наша "надка" ама по толкова и с брутално болно и самовлюбено его БЕ.

 
 
Бивш от НСГП
29 септември 2021 | 15:22

Че наша "надка" по настоящем, че в кое семейно ложе е БЕ.

 
Бивш от НСГП
29 септември 2021 | 15:23

За милена велба и ани салич.

Добави Коментар

Най-четени