Автор
Антония Михайлова

Kръвната група показва какви сме в секса

Всички сме чували, че най-добрите диети за отслабване са тези, които са съобразени с кръвната група на човек. Същото важи, дори с още по-голяма сила, и за сексуалността. Оказва се, че при любовните отношения сексуалният темперамент и съвместимостта между партньорите зависи от кръвната им група. Да видим с какви сексуални качества се отличават мъжете и жените според вида на кръвната им група:

Ако сте кръвна група 0

Жените от тази кръвна група се отличават с гореща си страст и огнен темперамент в леглото. Надарени са с изключителен усет към любовната игра и го правят по начин, по който мъжете остават без дъх. Мислят за партньора си и дават най-доброто от себе си, за да го задоволят максимално. По-смелите подвизи в спалнята, на които са способни дамите от тази кръвна група, са предназначени само и единствено за мъжа, с когото са. Водени от моногамността си, те не обичат да играят в два или повече лагера.

Мъжете от кръвна група 0 са непоправими авантюристи. За разлика от дамите от своята кръвна група те обичат да скачат от цвят на цвят. Изобщо не са постоянни в леглото и сексът с една и съща жена бързо им омръзва. Обичат креватните удоволствия и се осведомяват непрекъснато по въпроси, свързани със сексуалния живот. Колекционират порнофилми, снимки и мръснишки вицове. Не мислят особено много за удоволствието на половинката си. Те са нарциси и се интересуват повече от това, което получават за сметка на това, което дават.

Ако сте кръвна група А

Жените от тази кръвна група не се отличават с особена сексуалност. По-скоро е обратното. Тя е леко грубовата и несръчна по време на сексуалната игра. Трудно достъпна е и е необходимо да преговаряте дълго време с нея, докато склони да спи в едно легло с вас. Тя е често пъти пасивна и не е особен фен на секса. Истинско постижение е ако един мъж съумее да я задоволи.

Мъжете са срамежливи и понякога неуверени. Отличават се с харизматичен чар и неподправено си чувство за хумор. Имат изключителен успех сред жените. Нежни, деликатни и внимателни любовници са. Не обичат обаче да правят секс без любов. За тях сексът е любов, останалото е загуба на време. Когато почувстват любовта на половинката си, се превръщат в най-любвеобилните и грижовни мъже на света. Съвършен секс за тях може да съществува само тогава, когато има и дълбока емоционална връзка между двамата партньори. Ако се влюбят силно и дълбоко, остават верни на половинките си.

Ако сте кръвна група В

Жените от кръвна група В често се впускат в любовни авантюри. Не влагат особени чувства в интимната си връзка. Затова и лесно сменят партньорите си. Отличават се със силно развита сексуална фантазия и склонност към хедонизъм. Обичат повече да получават, отколкото да дават.

Мъжете с кръвна група В гледат на секса като забавление. Не търсят сериозна връзка в интимните си отношения. Обичат да се хвалят с бройките жени, които са успели да примамят в леглото си. За тях сексът е нищо повече от едно приятно развлечение.

Ако сте кръвна група АВ

Жените от тази кръвна група са хиперсексуални. Отличават се със силното си либидо и впечатляващия си сексуален талант. Влюбчиви са и лесно се възбуждат. За тях е достатъчен само един поглед на отсрещния пол, за да се влюбят дълбоко и страстно. Обичат да доставят на партньора си неземно удоволствие, но същото изискват и за себе си. Мъжете, които се срещат в леглото с такива жени, никога не ги забравят.

Мъжете от кръвна група АВ не правят нищо, а винаги са в центъра на вниманието, заобиколени непрекъснато от неимоверен брой женски въздишки. Те са изключително симпатични и силно магнетични. Само като ги зърнат, жените полудяват. Не си падат особено много по мимолетните връзки, поради което са и трудно достъпни. Търсят качества в постоянната си прартньорка и ако успеят да я намерят, се превръщат във верни и всеотдайни партньори до гроб.