Кучето ви издава какъв сте в леглото

19 юни 2012 | 08:26
64784
35
35

Оказва се, че домашните любимци са много показателни и за характера на собствениците си. Ново изследване показва, че има доста неща, които могат да се прочетат само според домашния ви любимец, пишат британски медии.

Според жените, участвали в анкетата, мъжете са по-привлекателни, когато разхождат голяма порода куче като голдън ретрийвър, предаде БГНЕС.

От друга страна, собствениците на породи като булдог и чихуахуа са по-скоро за една нощ, отколкото за дълга връзка.

Изследването потвърждава стереотипите, наложени от обществото. Например изисканите жени имат пудели или други миниатюрни породи. Те често се възприемат като нервни, но и като доста горещи под завивките.

Мъжете с немски овчарки обичат да държат нещата под контрол, включително и в спалнята. На бигъла се дава висока оценка, тъй като те имат темперамент и изявени ловни умения. Те са всичко, което мъжете искат в една добра жена.

Възможно е обаче жените с тази порода кучета да са вманиачени по партньора, с който са и винаги да искат да знаят къде и какво прави той.

Мъжете, които притежават лабрадори, са доста привлекателни в очите на жените, но в същото време са доверчиви и нежни.

Още по темата

Коментари

35
  19 януари 2020 | 18:23 отговор
 

Аз имам ПЕКИНЕЗ те са много сладки

 
34 007
  06 май 2014 | 16:24 отговор
 

PRAV E meketo!

 
33 Иво
  09 май 2013 | 19:39 отговор
 

В момента правя нещо паметно - премиера на коментар в сайт. Не мога да се сдържа при наличието на толкова тежка простотия на едно място! Маке, брат, ти си сериозно болен и излагаш мъжката гилдия с разсъжденията си. Радва ме единствено факта, че същите не се радват на особена приемственост. Изключвай компа и излез да видиш какво се случва в истинския свят, та един ден може и да разбереш защо никой не те люби. За да финиширам с афоризъм избрах нещо специално: "що е маке, си е лайно". Сполай ти и наслука!

 
32 Бранимир
  05 декември 2012 | 19:53 отговор
 

Аз разхождам Огромен нюфаундленд и жените обикновено са впечатлени от него а не от мен .

 
31 Alexander
  24 ноември 2012 | 17:27 отговор
 

И аз сега като имам едно малко и сладко питбулче...в коя графа влизам!?Май не се класирам...край..жените няма да ме харесат :D ха ха ха

 
30
  20 септември 2012 | 19:07 отговор
 

 
29 Hawke !!
  27 юли 2012 | 11:56 отговор
 

Сведохме мъжете на гледащи булдози, лабрадори и немски овчарки.... Ами другите породи... Освен това всяко куче си е индивидуално и има собствен характер, както и човека..... Такива глупави статии само във вашият сайт ги има :D

 
28 Х0Х
  21 юни 2012 | 03:17 отговор
 

ROFL, коментар 25 наистина кърти!!! То се вижда кой колко е интелигентен и недоклатен и това определено не е 25. Но все пак си мисля, че този, Макето, просто трол-ва и после се сцепва да се хили на цялото внимание, което му се обръща. Не е възможно някой наистина да разсъждава толкова ограничено, така че просто не му вярвам!

 
27 Селския бек до старата недоклатена чанта Джей
  21 юни 2012 | 01:01 отговор
 

Публикувано 19 юни 2012 | 17:57 от Джей до Н. "Хаха, Макето всичко знае, не се съмнявай! А когато реши да замълчи, то не е защото не знае какво да каже, а защото е истински мъж! Аз и ти се съревноваваме за неговото внимание, защото осъзнаваме, че мъже като него не се срещат под път и над път. Жалко, че е геронтофил и с теб нямаме никакъв шанс!" Така...Да видим как за пореден път влиза в сила поговорката: "Присмял се хърбел...". "Хаха"- изписва се с дефис!;Не винаги пред "че" се слага запетая! Когато е в комбинация със съюз-"така че", "само че" и т.н., запетаята се поставя пред съюза, когато е в състава на сложно изречение. Хайде сега вземи тенджерата и в кухнята! П.П. Евалла, Маке! Да знаеш, че имаш много почитатели! "Бий курвите по главата, бий, бий, бий!"

 
26 Н. до Джей
  19 юни 2012 | 21:23 отговор
 

Аааа, отдавна не се бях смяла така ! Последният ти коментар трябва да остане в аналите и дори да се изучава в училище ! Това беше висш пилотаж в сарказма и иронията ! Само ще добавя за моя най-скъп приятел: ТрЕбва да си много прост, за да си мислиш, че си сложен !

 

Добави Коментар

Най-четени