В този живот няма нищо по-хубаво от това да откриеш любовта и да изградиш връзка с онзи специален човек, който се е появил на хоризонта и прави дните ти слънчеви. Времето минава, отношенията ви разцъфват, заживявате заедно, започвате да обмисляте възможността за брак и семейство, няма какво да се обърка. Един ден обаче се събуждате и осъзнавате, че вашият човек се държи по необичаен начин или пък просто усещате, че се случва нещо, което може да постави връзката ви на кантар. Много често това е знак, че партньорът изневерява и предпочита чуждото внимание пред обятията на половинката. Днес ще се съсредоточим точно върху тази тема – измяната в любовта.

По правило, ако човекът до вас е решил да търси разнообразие, вие сте напълно неспособни да го спрете. Той винаги ще намери начин да го направи. Но според множество проучвания, които можете да откриете в онлайн пространството, има едно място, на което съществува най-голяма опасност от изневяра, независимо дали половинката ви я желае или е била инцидентен случай. Може би вече се досетихте, че това е офисът.



Разбира се, не е необходимо да се притеснявате всеки път, в който любимият ви се обади, за да ви предупреди, че ще се забави, защото има неотложна задача на работа
. Факт е обаче, че огромна част от изневерите се случват в офиса и то най-често замесените са мъжете на ръководни позиции, които често излизат в командировки. Все пак, на всички ни е известен класическият сценарий с аферата между шефа и секретарката и той е съвсем логичен. Но страстта може да пламне между всички категории служители на работното място.

Доказано е, че женените хора с дълги връзки са по-склонни към изневяра, тъй като все по-трудно поддържат огъня с половинката. Да не пропускаме и факта, че всеки човек има нужда от флирт и внимание и извън отношенията с любимия си човек, а работното място предлага тази опция по отличен начин. Въпросът е колко хора пресичат границата и си позволяват по-интимни отношения и колко се въздържат, защото изневярата не ги блазни, а са задоволили желанието си за флирт.

Четете още: Какво да правите... ако той е прекалено надарен?