Леле, колко е красив! Кейти Холмс влюбена в сина на легендарен италиански ресторантьор

Кейти Холмс, която бе съпруга на Том Круз в периода от от 2006 до 2012 г., има нов мъж до себе си. 41-годишната актриса от "Батман в началото" и „Пазителят“ е хлътнала по 8 години по-младия от нея шеф готвач Емилио Витоло, пише „Дейли мейл“.

Миналата седмица тя била забелязана в опасна близост с него в ресторант в Сохо, а преди ден снимките от срещата им се появиха и на нейния личен профил в Инстаграм.

View post on Instagram
 


Това е първата публична поява на двойката, която със сигурност обаче се познава по-отрано, допълват от изданието.

View post on Instagram
 

Витоло неведнъж се е изявявал в профила на Холмс, коментирайки нейни постове, като този по-долу например:

View post on Instagram
 

Емилио работи в италиански ресторант, който баща му купува през 90-те години на миналия век. От малък постоянно го наблюдава в кухнята и впоследствие поема по неговите стъпки.

"Ако искаш да ти се получи, трябва да го правиш всеки ден", казва той. "Татко си почиваше само в неделя. В тези дни майка ми, която е от Перу, ни приготвяше пилешко и ориз."

Наред с кулинарната, холивудската сцена също не е чужда за 33-годишния готвач. Витоло може да се похвали не с една или две, макар и малки, филмови роли. Към момента екзотичният чаровник има участия в над 15 продукции, а догодина му предстои филм, в който ще си партнира с такива кинотитани като Вал Килмър и Юън Макгрегър.

Припомняме, че след развода си с Том Круз през 2012 г. Кейти Холмс се срещаше с друга холивудска звезда – Джейми Фокс. Двамата се разделиха официално през май 2019 г. след 7-годишна връзка.

Четете още: Виктория Бекъм с коронавирус след пътуване до САЩ. Цялото семейство с положителни проби!