Автор
Ива Петрова

Лео ди Каприо върти любов с Джиджи Хадид?

Леонардо ди Каприо и Джиджи Хадид продължават да подхранват слуховете, че помежду им прехвърчат любовни искри. Двамата бяпа уловени в интимен момент по време на частно парти в Ню Йорк в понеделник.

Това е и първата обща снимка, на която 47-годишният актьор и 27-годишната моделка са заедно, пише DailyMail.


Ако действително двамата са в зората на любовен романс, това ще е първият път, когато носителят на "Оскар" се среща с жена на възраст над 25 години и... която е майка. Припомняме, че наскоро Лео се раздели с модела Камила Мороне, точно след като тя стана на 25.

Снимките, на които двамата си бъбрят, са от парти, организирано от приятели на ди Каприо. Кадрите показват холивудският ас облечен в черна риза с къс ръкав и черна бейзболна шапка. Джиджи пък е заложила на небрежно елегантен аутфит, състоящ се къс бял топ и широки дънки. Фотосите показват как двамата разговарят, опитвайки се надвият купонджийския шум край себе си, а в един момент дори се хващат за ръце.



Според източник, близък до двойката, те наистина се срещат, но не бързат да задълбочават отношенията си. Двамата са имали както самостоятелни срещи, така и няколко пъти са били в обща приятелска компания, но към момента никой от тях не е потвърдил за наличието на сериозни чувства.

Любопитен факт от любовния живот на Лео е, че той обича дългите връзки, които обаче никога не завършват с брак. В същото време 99% от бившите му приятелки са манекенки с божествени тела, а сред тях са Жизел Бюндхен и Бар Рафаели. А с това се очертават и подчертаните му предпочитания към млади блондинки.

Изключение в случая прави единствено възрастта на Джиджи Хадид и обстоятелството, че е майка на дъщеричка на 2 години от певеца Зайн Малик, с когото са разделени.

По-рано този месец се появиха слухове, че новото гадже на Лео е укранската манекенка Мария Берегова. Мълвата обаче така и не се потвърди.

Четете още: Джулката секси мамче с доста бременно коремче (Снимки)