Автор
Ива Петрова

Любов с 23 години разлика – историята на Арън и Саманта Тейлър-Джонсън

Когато Арън Джонсън и Сам Тейлър-Ууд се влюбили, той бил едва на 18 години, а тя – на 41. Той бил начинаещ актьор, а тя – реализирала се режисьорка и майка на две дъщери. Никой не вярвал, че връзката им има бъдеще. Тази година обаче те празнуваха 11-та годишнина от брака си!

Известният британски актьор на 13-ти юни стана на 30 години. Разликата във възрастта със съпругата му все така не го притеснява – Сам вече е навършила 53. Запознали се на снимачната площадка на филма „Младият Джон Ленън“, без изобщо да подозират, че тази среща ще бъде съдбоносна за тях. Сам режисирала филма, а Арън бил поканен да изиграе главната роля. Момче, едва излязло с единия крак от пубертета, и зряла разведена жена с две деца – сякаш няма по-невъзможна комбинация за романтични отношения.



Сам, разбира се, осъзнавала напълно, че от нейна страна ще е доста лекомислено да се забърква с младия красавец. Талантливата дама вече била преживяла доста тежки изпитания – тя на два пъти се борила с рака и в крайна сметка излязла победителка от тази борба. Въпреки здравословните проблеми Сам успяла да роди две прекрасни момиченца и станала известна режисьорка. Разбира се, като всяка жена и нея я плашела перспективата да завърти любов с почти голобрад хлапак. Понякога се натъжавала, виждайки се в огледалото и сравнявайки се с младия Арън.



През 2011 г., няма и година след запознанството им, двамата обявили годежа си, а през 2012 г. се състояла и дългоочакваната сватба, която се оказала доста скромна. Още преди това Арън бил приет в семейството на Тейлър-Ууд – очарователните ѝ дъщери го посрещнали приветливо. Той на свой ред започнал да се грижи за тях. Това не можело да не радва Сам – за пръв път в живота си тя се събрала именно с такъв мъж, какъвто искала – надежден, любещ и добър.

Арън станал идеал за нея, докато той самият се възхищавал на интелекта, таланта и чара на съпругата си. Скоро Сам родила на Арън две дъщери. Сега щастливият татко обожава да прекарва вечерите си у дома „в женска компания“, където всички го обичат от сърце. Впрочем двамата влюбени са си разменили фамилиите и сега са Арън Тейлър-Джонсън и Саманта Тейлър-Джонсън.

Четете още: 40-годишните жени задължително с по-младо гадже. Полезно е за здравето

През декември раздаваме страхотни награди, за да спечелите, кликнете тук.