Звездите често оправдават ергенството си с известността и богатството си, които уж са непреодолима спънка по пътя към хармоничните любовни взаимоотношения.

Има обаче и известни личности, които успяват да си намерят не един, а няколко обекти на страстта. Любовните триъгълници в стил Джоли-Пит-Анистън са класика за Холивуд.

Анджелина Джоли, Брад Пит, Дженифър Анистън



Анджелина Джоли и Брад Пит се запознали на снимачната площадка на филма „Господин и госпожа Смит”. По-късно актрисата признава, че двамата отначало не могли да намерят общ език. Брад й се сторил претенциозен и самовлюбен, а Анджелина, която в онзи момент страдала от любовните си несполуки, била възприета от Пит като крайно раздразнителна личност.

Снимките протичали в обстановка на хаос и напрежение, двамата актьори се карали непрекъснато, докато един от членовете на екипа не ги заключил в една от караваните. Двамата първо се поскарали, а после усетили прехвърчащата помежду им искра...

Все още жененият по онова време Брад Пит поискал развод от Дженифър Анистън и започнал сериозна връзка с една от най-сексапилните жени на планетата.



Райън Филипи, Рийз Уидърспуун, Аби Корниш



Отново на снимачната площадка се сближили и Райън Филипи и Аби Корниш. По време на снимките на филма „Stop-loss” Райън изневерил на жена си Рийз Уидърспуун, което стана и причина за развода им.

Съвсем наскоро Рийз се омъжи за холивудският агент Джим Тот, а таблоидите дори вече разпространиха слухове, че актрисата е бременна с третото си дете, дали е така предстои да разберем.

В момента Райън пък излиза с актрисата Аманда Сийфрид. По-интересното е, че друга жена твърди, че очаква дете от него. Това е Алексис Кнап, с която актьорът излизал преди около четири месеца. Райън заявил, че щом бебето се появи на бял свят, той ще се подложи на ДНК тест и ако детенцето се окаже негово, той ще поеме пълната отговорност.

Анджелина Джоли, Ванеса Паради, Джони Деп



Преди около година публиката (и не само) заподозря Джони Деп и Анджелина Джоли в любовна връзка – след като продуцентите на „Туристът” споделиха отзиви относно еротичната сцена (в която участват и двамата актьори) на филма. Задушевните кадри с друга жена накарали съпругата на Деп Ванеса Паради да излезе от кожата си. Измъченият от подозрения и упреци Джони се страхуваше дори да се доближи до Анджелина Джоли на премиерата на филма, докато актрисата неотлъчно стоеше до Брад Пит.