Отношенията между Карен и Златка Райкова били театър за пред публиката. Бурната им любов всъщност била фалшива. Това твърдят източници на HotNews. Златка Райкова и Карен дори нямали за какво да си говорят.

"Тя целеше да уцели Благой с тази афиширана връзка. Толкова е изкуствено и всичко е само за сторита в социалната мрежа. Хората около тях виждат и знаят истината", твърдят информатори.

Извън интимността от снимките, която виждаме ежедневно да публикуват на килограм в Инстаграм, те са студени един към друг, не се харесват, не се разбират, даже няма за какво да си говорят. "Толкова е смешно на живо, когато си до тях", констатират за Златка и новия й.

View post on Instagram
 


Златка Райкова и Карен играят за Оскар.

Освен това, въпросният Карен не е богат наследник, както се коментира. "В живота когато нещо изглежда толкова красиво, както те го представят - не е истинско. Те се виждат само, за да се снимат и това е", разказват още пред HotNews.

Хора от обкръжението на Карен го описват като абсолютен нарцис. С връзката си със Златка той цеял да получи внимание и най-вече да бъде известен. "Чрез нея може да получава предложения за различни реклами. Той си беше купил последователи в стария си профил, като за нощ бяха нараснали с 10 000 и беше опитал сам, но безуспешно", твърдят запознати.



Луксозният живот, който демонстрира новия на Злати е далеч от истината. Той по-скоро произхожда от бедно семейство, отколкото да е роден със сребърна лъжичка в устата. В профила на брат му в Инстаграм, който за съжаление вече е заключен имало снимка на Карен от тези години, в които не е имал пари, преди да ги изкара от черно тото, разказват още източници. "В момента няма сигурен доход, занимава се с биткойн и показва фалшив лайфстайл с надеждата да стане истина. А и Златка не е единствената с която е опитвал да го направи, прецакал е много други. А тя просто си го връща на Благой", заключават темата.

Четете още: Папи Ханс не знае как да си плати глобата в Гърция