Мария Игнатова призна: Ивайло е най-голямата ми любов

Мария Игнатова призна в ефира на тв предаването "Папараци", на което е водеща, че голямата ѝ любов е журналистът Ивайло Нойзи Цветков. Досега двамата усърдно криеха връзката си, но блондинката бе принудена да сподели тази лична новина, заради сценария.


В новия сезон на "Папараци" гостите и водещата трябва да отговарят на едни и същи въпроси. Първият гост на Мария бе продуцентът на предаването Андрей Арнаудов. На въпроса "Коя е най-голямата ти любов?" Андрей отговори, че е имало една възраст, в която всяка седмица е имал своята най-голяма любов. Но призна, че днес това е неговата половинка Емануела Толева. След това бе ред на Мария, а тя отговори с една дума: "Ивайло". На опитите на Андрей да разбере кой Ивайло, водещата му каза: "Не ставай нагъл".


Игнатова отказа да говори за бившата си половинка Димитър Рачков, с когото имаха бурна връзка. Но призна, че е правила секс за първи път, когато е била на 20 г.

В петък Ивайло Нойзи Цветков гостува в "Шоуто на Николаос Цитиридис". Той трябваше да избере отделни парченца от пъзел - идеалните женски очи, нос и устни. И когато пъзелът бе сглобен, на екрана грейна образът на... Мария.

По всичко личи, че двамата наистина са се намерили и са щастливи един с друг. И не е странно, че Мария се опитва да държи далеч от чуждите очи личния си живот.