Автор
Веселина Петрова

Мария Силвестър: Станах на 40 и ми предложиха пари за секс!

Тв водещата Мария Силвестър сподели откровено, че когато е била на 20 не е имала неприлични предложения. Но сега, когато навършила 40, и това се е случило.

„Парадоксалното е, че преди 20 години бях модел, но тогава не съм получавала такива оферти. Мина се време, станах на 40 и ето, случи се!”, признава Мария. И допълва, че гледа с насмешка на такива мъже, които предлагат пари в замяна на секс услуги.

View post on Instagram
 

Напоследък Силвестър полага страшни усилия, за да изглежда добре. Но си има причина. И тя е, че тв водещата е завъртяла главата на много по-малък от нея мъж.

Миналата година тя напълня, заради инсулинова резистентност, но след като си наложи стриктен режим на хранене - без въглехидрати, и с усилени тренировки, успя да си върне секси тялото. Мария посъветва всички, които се борят с наднормено тегло, да се консултират със специалист и да си направят необходимите изследвания, писа „Уикенд”.

Гаджето на Силвестър – Михаил Пенев, е с цели 17 години по-младо от нея. Връзката им започнала като на шега, но станала сериозна. „Чувствам се добре, а какво ще се случи в бъдеще между нас само времето ще покаже”, споделило секси мамчето пред свои близки.

View post on Instagram
 


Заедно са от година. Запознали ги общи приятели и Михаил направил първата крачка. Представил се за неин голям почитател и я поканил на среща. Той се разбирал много добре с 13-годишния ѝ син Давид и с това окончателно спечелил симпатиите на Мария.

Двойката прекарва свободното си време, пътувайки до близки и далечни дестинации.