Мария Силвестър за това какво е да живееш с по-млад мъж

Мария Силвестър се изповяда, че животът с доста по-млад мъж от нея, понякога я изправя пред доста трудни моменти. Те обаче не са пречка за нея да се чувства щастлива до своя избраник.

Чаровната тв звезда живее с родения през 1994 г. Михаил Пенев от няколко години насам. Той е с цели 17 години по-млад от водещата, а тя дълго време кри връзката си с него в тайна.



Сега обаче Мария не крие нищо и дори откровено споделя размисли за това какво е да живееш с по-млад мъж от теб. Тя даже сподели и снимка, на която двамата си разменят страстна целувка.

Разликата във възрастта между Мария и Михаил е една от рекордните в светските среди, надминавайки тази между Гала и Стефан, която е 11 години, на Камелия и Цветин, която е 8 години, и на Жени Калканджиева и Тачо, която е 11 години - всички в полза на мъжа.

Според слуховете иначе здравият и силен младеж той нямал един работен ден зад гърба си, но си живеел добре с парите от наследството на баща си, издават от HotNews.bg.

В разговор с фенове, който отдавна вече не може да бъде намерен в Инстаграм, Мария разкри за трудностите при подобно съжителство. „Справям се, като взимам решения. Някои от тях се харесват, други не“, обясни манекенката, според която най-важно е човек да бъде в хармония със самия себе си.

Четете още: Антонио Бандерас в захлас от таланта на 12-годишната българка Вивиан Милкова