Лошото момиче на Холивуд Линдзи Лоън скоро ще мине под венчилото. Това разкри самата тя с няколко поста в социалните мрежи, от които става ясно, че се е сгодила за приятеля си Бадър Шамас. На снимките двамата се прегръщат, а на пръста на актрисата, която в миналото непрестанно се забъркваше в скандали, блести диамант.

„Моята любов. Моят живот. Моето семейство. Моето бъдеще“, написа Лоън, като добави емотикон на диамантен пръстен. Бадър Шамас обяви новината със същия пост. Двамата се заедно от около две години и живеят в Дубай. Бадър Шамас е финансист и заема висока позиция в инвестиционната банка Credit Suisse.

View post on Instagram
 

Това е втори годеж за Лоън. Преди няколко години актрисата щеше да се жени за милионера Игор Тарабасов, но двамата се разделиха през 2016 г.

35-годишната Линдзи Лоън стана известна още като дете с участието си в комедията „Капан за родители“. Именно славата й от малка е сочена като една причините за проблемите й като възрастна. Още на 20-годишна възраст тя започва да посещава група за анонимни алкохолици. Дълги години се бори със зависимостта си към алкохола и наркотиците. Неведнъж е била приемана и в психиатрия.