Мъж хвана жена си в изневяра, докато случайно разглеждал Google Maps

Факт: Откакто технологиите напреднаха, е все по-трудно да изневериш, без да те хванат. Всъщност, благодарение на тях, се развалят цели семейства. Такъв е и случаят на женена двойка от Перу, която остави любовта си в миналото заради издайнически снимки на Google Maps.

В един хубав слънчев ден мъжът се обърнал за помощ към приложението, което ни помага да намираме лесно локациите, които ни трябват. Дори е толкова услужливо, че ни показва точното място с реална снимка. Кой да предположи, че това може да коства нечий брак? Та нашият герой решил да потърси определен адрес в приложението и разглеждайки снимки от околните улици, съвсем случайно на тях вижда твърде познато лице. Това е съпругата му, поседнала на пейка. Тя обаче не е сама, а е в компанията на непознат мъж, с когото очевидно не са просто приятели.



И както добре знаем, снимките в Google Maps не са в реално време, там можете да видите изображение отпреди няколко години. Конкретно на тези снимки е посочено, че са от 2013 г., което кара мъжа да побеснее, тъй като това означава, че към този момент двамата вече са били женени. Неприятната истина е пред очите му – дамата на сърцето му отдавна е кривнала от правия път и то само година след сватбата им. Той бързо поискал обяснение от невярната си съпруга, а тя не отрекла, че е прибегнала към изневяра и е имала тайна връзка с мъжа от снимките. Всъщност, отношенията ѝ с него продължавали и към днешна дата.

За съжаление, историята не е с щастлив край. Обиденият съпруг не се забавил с подаването на молба за развод, дори прикачил към нея и снимките, уличаващи невярната му съпруга. Днес те вече са разведени.



Вие как мислите – в този случай технологиите помагат ли?

Четете още: Защо тя избяга минути преди сватбата си